cover image
Egyéb

Értékteremtő est, avagy „Medencén kívül” is együtt a pólócsalád

2019. április 19. 8:00

A Magyar Vízilabda Szövetség csütörtökön este hagyományteremtő célzatú baráti rendezvényen látta vendégül a vízilabda nagyjait, a vízilabdáért dolgozó sportbarátait. A programot kerekasztal-beszélgetések is színesítették, avagy előtérben a póló múltja, jelene és a jövője is.

„Alapvető célja a családi találkozó. Mindenki nagyon örül a másiknak, annak, hogy tudunk találkozni, beszélgetni kicsit, a rohanó, huszonegyedik században meg tudunk állni egy nagyon jó társaságban. Az este legfontosabb mondanivalója az, hogy a vízilabdáról tematikus formában alkalmanként különböző előadásokkal fűszerezve találkozókat szervezünk, ami elemzi picit a sportágnak a pillanatnyi állapotát, beszél a jövőről és azokról a fontos feladatokról, amelyeket meg kell valósítanunk ahhoz, hogy mindig sikeresek maradjunk.”

watch?v=DfaEGL-DlDUVári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke jellemezte ekképpen azt a csütörtök esti rendezvényt, amelyet hagyományőrző céllal tartott meg első ízben a szervezet a budapesti belvárosban található Fröccsterasz nevet viselő helyen. A póló prominens képviselői az irodai formáknál kötetlenebb keretek között beszélgethettek mindannyiunk kedvenc sportágáról, a vízilabdáról.
 
Elhangzott, hogy „A Medencén kívül nevet kapó rendezvénysorozattal szeretnénk minél közelebb hozni egymáshoz hazánk legeredményesebb csapatsportágának múltját, jelenét és jövőjét. Itt szóba kerülhet mindaz, amitől még jobbak, még eredményesebbek lehetünk.”

MVLSZ_Medencen_tul_rendezveny_20190418_Madar_David_010.jpgOlimpiai-, világ- és Európa-bajnokok, szakemberek, játékvezetők, Kovács Zoltán főtitkár vezetésével a szövetség apparátusa, a vízilabda különböző területein tevékenykedő sportágbeliek tisztelték meg a sajtónyilvános eseményt, avagy valóban összegyűjt a sportág színe-java. Hajdú B. István sportriporter a Mikor lesz újra „nagy” a magyar vízilabda? – felütéssel adta meg az alaphangot, majd Benedek Tiborral, Cseh Sándorral és dr. Faragó Tamással a jövő reménységeiben rejlő lehetőségekről, az utánpótlás-képzés reformjáról vezényelt le egy felettébb sokat mondó kerekasztal-beszélgetést.

MVLSZ_Medencen_tul_rendezveny_20190418_Madar_David_020.jpg Ezt követően Szollár Domokossal, a MOL-csoport Nemzetközi kommunikációs és társaságimarketing-vezetőjével, valamint Rózsa Ivánnal, vállalati marketingkommunikációs szakértővel a szponzorációról, a sportág értékeiről, valamint a megváltozott szponzori érdekekről értekezett. A beszélgetések, a sztorizások természetesen ezzel nem értek véget, de biztosak lehetünk abban, maradt még muníció a folytatásra is. Mert igény van rá, ez most is bebizonyosodott.



Vízilabda hírek
MVLSZ
vári attila
medencén kívül