cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Zágrábban a csapat - túl az első edzésen

2019. április 4. 19:15

Férfiválogatottunk csütörtökön délután megérkezett a horvát fővárosba, ahol Märcz Tamás szövetségi kapitány este már edzést vezényelt csapatának. Pénteken délután rögtön Montenegró vár a mieinkre, a tét pedig az Európa Kupa elődöntője - az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti.

A férfiválogatottunkat szállító csapatbusz ma délután, nem sokkal kettő óra után, rendőri felvezetéssel érkezett meg a Férfi Európa Kupa nyolcas döntőjének otthont adó horvát fővárosba, Zágrábba. Az együttes tagjaira, miután megebédeltek és elfoglalták a szobájukat, egy rövid csendes pihenő várt, még az esti tréning előtt.
 
Märcz Tamás csapata a nyolcas finálé mérkőzéseinek helyszínén, a HAVK Mladost Zagreb uszodájában csobbant medencébe és készült a péntek délutáni rajta, méghozzá az orosz nemzeti együttes társaságában. A kapitány tanítványai pénteken 15 órától Montenegróval találkoznak a negyeddöntőben - a győztes szombaton az orosz-olasz ütközet győztesével szállhat harcba a döntőért. A meccset az M4 Sport élőben közvetíti.
 
A magyar férfiválogatott 15-ös kerete az Európa Kupa nyolcas döntőjére
Kapusok: Nagy
 Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Bátori  Bence (Szolnok), Erdélyi Balázs (OSC), Hárai Balázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Kovács Gergő (OSC), Manhercz Krisztián (OSC),  Német Toni (FTC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)
 
A montenegrói férfiválogatott bő kerete az Európa Kupa nyolcas döntőjére: Dejan Lazovics, Drasko Brguljan, Duro Radovics, Marko Petkovics, Uros Csuckovics, Vlado Popadics, Mladjan Janovics, Bogdan Durdics, Aleksandar Ivovics, Vladan Spaics, Dragan Draskovics, Nikola Murisics, Slaven Kandics, Aleksa Ukropina, Bojan Banicevic, Filip Klikovac

Férfi Európa Kupa, nyolcas döntő, Zágráb
A program
2019. április 5., péntek
Negyeddöntő
Magyarország-Montenegró, 15:00 (TV: M4 Sport - élő)
Spanyolország-Szerbia, 16:45
Olaszország-Oroszország, 18:30
Horvátország-Görögország, 20:15  
2019. április 6., szombat
Az 5-8. helyért
Magyarország/Montenegró-Olaszország/Oroszország, 15:00
Spanyolország/Szerbia-Horvátország/Görögország, 16:45
Elődöntő
Magyarország/Montenegró-Olaszország/Oroszország, 18:30
Spanyolország/Szerbia-Horvátország/Görögország, 20:15
2019. április 7., vasárnap
A 7. helyért, 15:00
Az 5. helyért, 16:45
A 3. helyért, 18:30
Döntő, 20:15
Vízilabda hírek
Férfi válogatott