cover image
Egyéb

Elnöki látogató Zentán – „A szakmai együttműködés feltérképezése”

2019. március 20. 11:15

Vári Attilát többek között Ceglédi Rudolf, Zenta polgármestere és Lengyel Károly klubelnök fogadta. Az előremutató megbeszélés úgy a magyar póló, mint a jövőre 90 esztendős délvidéki klub számára példaértékű.

A zentai vízilabda-klub meghívását elfogadva a délvidéki városban járt Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke. Mint elmondta, kimondottan jó kapcsolatot ápol úgy a szövetség, mint a magyar klubok férfi-, illetve női fronton is a zentai egyesülettel – nem véletlen, hogy a szerbiai csapat több korábbi játékosa vagy edzője tevékenykedik hazánkban. És persze ott vannak a közös tornánk, az edzőtáborozási lehetőségek.

„A baráti összejövetel egyik fontos célja a szakmai együttműködés feltérképezése volt, igyekszünk szakmailag is mindenben segíteni az ottani kollegákat, hiszen nagyon jó kapcsolatot ápolunk velük, és nagyon jó kapcsolatot ápolunk a Szerb Vízilabda Szövetséggel is”
– fogalmazott Vári Attila, aki öt évvel ezelőtt már járt Zentán, ahol nagysikerű élménybeszámolót vett részt. Olimpiai bajnokunkat, csak úgy, mint anno, ezúttal is fogadta Ceglédi Rudolf, Zenta polgármestere, akivel konstruktív megbeszélést folytatott. Az összejövetelen részt vett még Lengyel Károly, a Zenta Vasutas Vízilabda Klub elnöke, Sőregi Oszkár klubigazgató, Tóth László vezetőedző, Alexandar Zsivkov szakmai igazgató és Kosiczky András helyi önkormányzati megbízott.

zenta2.jpg„Nagy öröm számunkra, hogy Vári Attila immáron a Magyar Vízilabda Szövetség elnökeként ismét meglátogatott bennünket. Részben szakmai, részben baráti egyeztetéseket folytattunk, amely során Ceglédi Rudolf polgármester is jobban megismerte ezt a jó kapcsolatot. Klubunk jövőre lesz 90 esztendős, és a nehéz körülmények között is sikerült szolid eredményeket elérnünk női és férfi szakágban egyaránt. Jó a kapcsolat a magyarországi klubokkal, kiemelve közülük a dunaújvárosi, a szentesi, a hódmezővásárhelyi vagy a pécsi egyesületet” – ecsetelte Lengyel Károly zentai klubelnök.
Vízilabda hírek