cover image
Egyéb

Nagy meccs a Hajósban: 20 órától UVSE-Padova az Euroliga-negyeddöntőben

2019. február 23. 9:00

Benczur Márton csapata az első találkozón ezúttal előnyt szeretne szerezni olasz vetélytársa ellen, hogy nyugodtabban utazhasson majd a visszavágóra.

Esztendeje rendkívül csalódott UVSE-játékosok és edzők hagyták el a Hajós-uszodát, miután az Euroliga negyeddöntőjének első felvonásán 7-7-re végzett a csapat a Padovával. Az olaszországi összecsapás után azonban joggal ült mosoly a szájak szélére, hiszen magabiztos játékkal, végig vezetve, végig dominálva nyert 8-6-ra a társaság, és jutott a sorozat négyes döntőjébe.

Nos, a feleket szintén a negyeddöntőben hozta össze a sors, és szintén az első meccset rendezik Budapesten. Annak ellenére, hogy veszélyes csapat az olasz (elég csak a nemzetközi mezőnyben jól csengő Queirolo, Barzon vagy Millo nevét említeni), ezúttal már itthon előnyt szeretne a csapat, ami látva a formáját, cseppet sem földtől elrugaszkodott terv. Ott lesz mindenki a fedélzeten, így a Dunaújváros elleni megnyert rangadón elővigyázatosságból pihentetett Keszthelyi Rita is.

A mérkőzést (amelyet az UVSE Facebook-oldala élőben közvetít) a Hajós-uszodában 20 órától rendezik, így az UVSE drukkerei a klub férficsapatának sorsdöntő Vasas elleni találkozója (18 óra, Komjádi-uszoda) után átérnek a Margitszigetre.

watch?v=BxVMFUABmLQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3LIC63ENAaR2JTQ9rd1QcSRH8WR4ZpDpJ-oCxo2YuSq5hnC3iYjisE9lsNői Euroliga
Negyeddöntő, 1. mérkőzések

Kinef Kirishi (orosz)–Vouliagmeni NC (görög), 13:00
Sant Andreu (spanyol)–Olympiakosz Pireusz (görög), 16:45
Ekipe Orizzone (olasz)–CN Sabadell (spanyol), 18:00
UVSE-Hunguest Hotels–Plebiscito Padova (olasz), Hajós-uszoda, 20:00
A második mérkőzéseket március 9-én játsszák.
Vízilabda hírek
uvse
euroliga