cover image
Egyéb

Figyelem! A szombati csúcsrangadóra a jegyvásárlás előtt regisztráció szükséges

2019. február 14. 9:12

A Dunaújváros–UVSE összecsapást szombaton 12 órától a III. Kerületi TVE uszodájában rendezik – a befogadóképesség miatt a jegyvásárlás előtt előzetes regisztráció szükséges!

A női bajnokságot százszázalékos teljesítménnyel vezető UVSE szombaton az egyetlen vereséggel rendelkező Dunaújváros vendége lesz szombaton, avagy az alapszakasz-elsőséget eldönthető csúcsrangadóról beszélhetünk. Tekintettel arra, hogy az újvárosiak a szezonban a Fabó Éva Sportuszoda felújítása miatt távol az otthonuktól vívják „hazai” mérkőzéseiket, így ezúttal is semleges környezetben kerül sor az összecsapásra. A helyszín ezúttal Budapest, a III. Kerületi TVE uszodája lesz (1037, Kalap utca 1.), amelynek korlátozott befogadóképessége, így a dunaújvárosiak az alábbi közleményt hozták nyilvánosságra a belépéssel kapcsolatban:

„DUE-Maarsk Graphics–UVSE-Hunguest Hotels női ob I-es mérkőzés visszaigazolt regisztrációhoz kötött helyszíni jegyvásárlás!

A 2019. február 16-án, 12:00 órakor megrendezendő DUE-Maarsk Graphics–UVSE-Hunguest Hotels női ob I-es mérkőzésre a jegyvásárlás a rendező uszoda befogadóképessége miatt előzetesen elfogadott regisztrációhoz kötött. A regisztrációt kezdeményezni a dfve.regisztracio@gmail.com e-mail-címen 2019. február 15-én 16:00 óráig lehet, a sikeres regisztrációról válasz e-mail-t küldünk. Sikertelen regisztrációval vagy regisztráció nélkül a mérkőzésre jegy nem váltható! A sikeres regisztrációval történő jegyvásárlás a helyszínen, a mérkőzést megelőzően maximum 1 órával lehetséges.
Megértésüket köszönjük!

DFVE”

Vízilabda hírek
női bajnokság