cover image
Egyéb

Megbeszélés az Orosz Kulturális Központban

2019. február 4. 18:20

Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, és Sofia Konukh,az Ugra Régió Kulturális és Sport tanszék igazgatója együttműködésről egyeztetett.

Olimpiai-, világ- és Európa-bajnoki érmek gazdái jöttek össze hétfőn az Orosz Kulturális Központban. Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, kétszeres ötkarikás aranyérmesünk, világ- és Európa-bajnokunk az orosz női póló egyik legnagyobb alakjával, a válogatottal Sydneyben olimpiai bronzérmet, majd négy világbajnoki bronzérmet és három Európa-bajnoki aranyérmet szerző Sofia Konukhhal egyeztetett. Az egykori gólvágó – akit elkísért Magyarországra az orosz junior-válogatott egyik tagja is – hazája szövetségének támogatásával érkezett, mint az Ugra Régió Kulturális és Sport tanszék igazgatója, méghozzá azzal a céllal, hogy tájékozódjon az itteni lehetőségekről, valamint tárgyaljon egy esetleges együttműködésről.

„Hasznos megbeszélésen vagyunk túl, egy jövőbeli együttműködés mindkét fél számára kecsegtető lehetőségeket kínál” – fogalmazott Vári Attila a megbeszélést követően.
Vízilabda hírek
vári attila
Konukh
rus