cover image
Egyéb
Utánpótlás

Vasas–UVSE és a Miskolc–AVUS a Komjádi-kupa döntőjéért

2019. január 18. 10:00

Négy csapat, tehetségek sora, avagy pénteken és szombaton az egyik legrangosabb hazai sorozatban már az érmekért csatáznak a legjobbak.

A magyar vízilabdázás úttörőjéről, és az első magyar olimpiai bajnok csapat kapitányáról, Komjádi Béláról elnevezett Komjádi-kupa 1933 óta a sportág egyik legfontosabb klubeseménye, a sorozatot rangjában a Férfibajnokság és a Magyar Kupa múlja csak felül. A 21 éven aluliak számára kiírt küzdelmek nívóját pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy évről-évre korosztályos- és felnőtt válogatott tehetségeket vonultat fel.

Az elmúlt két sorozat győztese, a Pécs ezúttal nem jutott a négy közé, hiszen a negyeddöntőben óriási izgalmak közepette a Vasas búcsúztatta. Plézer János csapata a következő sorsoláskor sem volt szerencsés, lévén a döntőbe jutásért a szakemberek szerint fő esélyes, az ob I-ben hétről hétre bizonyító játékosokkal felálló, Benedek Tibor irányította UVSE lesz az ellenfele - a piros-kékek állnak a kihívás elé. A másik ágon a Kiss Csaba vezette szombathelyi AVUS készül arra, hogy megállítsa a két felnőtt-válogatottal, Nagy Ádámmal és Vadovics Viktorral kiálló, Kis István irányította Miskolcot.

Komjádi-kupa 2018/2019, Komjádi-uszoda
A program
2019. január 18., elődöntő

watch?v=o171y9i_2vY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR26LmHGF58_T2UFJyiNeLCn-Ha9XFsQITHs8FYS-wNwGVQiA9aGgD_-JLUVasas SC–UVSE-Hunguest Hotels, 19:00 – az UVSE Facebook-oldala élőben közvetíti
PannErgy-Miskolc–AVUS, 20:30
Január 19., helyosztók
A 3. helyért, 15:30
Döntő, 17:30
Vízilabda hírek
Utánpótlás
Komjádi-kupa