cover image
Egyéb

Duna Regionális Liga Szentesen

2018. december 19. 18:01

Nemzetközi tornát rendez a Hungerit-Szentesi VK női ob I-es csapata csütörtökön-pénteken-szombaton Szentesen - tájékoztatott bennünket dr. Dömsödi József technikai vezető.

Az Európai Úszószövetség (LEN) kezdeményezése alapján – dr. Molnár Tamás MVLSZ alelnöke támogatásával –, s a szentesiek társszervezésében hat csapat részvételével indul útjára az új Közép-Európai női viadal, amely a szervezők reményei szerint hivatott betölteni azt az űrt, amely a nemzetközi mérkőzések hiánya okán keletkezett. Ezen nemzetközi versenysorozat nagyszerű fejlődési lehetőséget biztosít a (fiatal) játékosok számára a tapasztalatszerzéséhez. A kezdeményezés létjogosultságát igazolja, hogy a mérkőzések megindulása előtt, már több országból is jelezték jövőévre, részvételi szándékukat.

A Duna Regionális Liga következő körmérkőzésének állomása Belgrádban lesz, majd a négyes döntőt Bukarestben rendezik meg. A tornán a házigazda Hungerit-Szentesi VK csapata mellett az ZF Eger, Vojvodina, Red Star Belgrade, VK Palilua ( szerbek), illetve a Rapid Bucuersti (román) veszt részt. A Digi Sport2 december 22-én 13 órakor élőben közvetíti a Hungerit-Szentesi VK-Rapid Bucuresti mérkőzést.

Vízilabda hírek
szentes