cover image
Egyéb

A Magyar Vízilabda Szövetség köszöntötte az Európai Szuperkupa-győztest!

2018. november 23. 7:00

Csütörtökön este ünnepélyes keretek között emlékplakettet vehettek át Vári Attila elnöktől az dunaújvárosi játékosok, és a teljes szakmai és háttérstáb.

A Hajós-uszodában a csúcsrangadó előtt (amelyen, mint beszámoltunk róla, az UVSE 11-8-ra győzött) virággal köszöntötte Vári Attila és Kovács Zoltán az Európai Szuperkupát nyert dunaújvárosi csapat játékosait, de az ünneplés ezzel nem ért véget. A Magyar Vízilabda Szövetség vezetése ugyanis úgy gondolta, illik megadni a történelmi diadal megünneplésnek a módját, ezért a mérkőzést követően meginvitálta a csapatot, annak teljes szakmai és vezetői stábját egy vacsorára.

A Budai Vár tövében található Riso Ristorente&Terrace nevű pazar helyen került sor erre. „Kicsit zavarban is vagyok, mert ennyi csinos hölgy társaságában nem is emlékszem, mikor töltöttem el közösen egy estét – fogalmazott mosolyt fakasztva az arcokra Vári Attila MVLSZ-elnök, majd elmondta: – Nagy büszkeség a magyar vízilabda számára ez az Európai Szuperkupa-diadal, szívből gratulálunk mindenkinek, akinek ebben része volt!”

MVLSZ_Dunaujvaros_fogadas_20181122_MaD_011.jpgÉs a szövetség nevében névre szóló díszes emlékplakettet vehettek át a játékosok, azaz Laura Aarts, Brezovszki Gerda, Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta, Huszti Vanda, Kiss Alexandra, Geraldine Mahieu, Lara Luka, Menczinger Kata, Sajben Nikolett, Sajben Viktória, Szabó Nikolett, Szellák Csenge, Vályi Vanda és Ziegler Diána, illetve a vezetés, Mihók Attila vezetőedző, Fülöp Tibor edző, Schmidt Tamás edző, Hegyi Ádám erőnléti edző, Vízkeleti Péter masszőr, Holló Tibor technikai vezető, Koszi Ferenc szakosztályelnök és Kis-Primász Ágnes szakosztályvezető.

Az ünnepi eseményen részt vett Kollár Edina, a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára, Kovács Zoltán elnöki tanácsadó, Csorba Kata nemzetközi és protokoll-igazgató, Bíró Attila szövetségi kapitány, dr. Faragó Tamás női utánpótlás-igazgató, Tóth László válogatott edző, Zantleitner Krisztina és Petőváry Zsolt utánpótlás-válogatott edzők.
Vízilabda hírek
dunaújváros
vári attila
köszöntés