cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Árvíz: csütörtökig a szigeten edz a csapat

2013. június 4. 8:46

A tervek szerint még néhány napig a szigeten készülhet a férfiválogatott, függetlenül az egyre fenyegetőbb Duna-vízszinttől.

Bár a margitszigeti Hajós Alfréd-uszoda ajtajára kikerült, hogy hétfőn 12 órától bezár az uszoda az árvíz miatt, ez egyelőre a nagyközönségre vonatkozik, az élsportolók még maradhatnak egy darabig a szigeten. (Az ok egyébként az, hogy a Duna vízszintje a lefolyók fölé emelkedik, így nem garantálható a medencék normális víztisztítása.)
130603-22-SZJ_resize.JPGAz újépítésű Széchy-medence a legellenálóbb, azaz a fériválogatott „otthona” még legalább csütörtökig üzemel, így nem kell B-forgatókönyv a felkészülés menetét, de legalábbis helyszínét illetően. Az érdeklődőknek egyébként Benedek Tibor szövetségi kapitány annyit mondott: „Az edzésünket nem befolyásolja az árvíz. Legfeljebb kimegyünk a fiúkkal homokzsákot pakolni erősítés helyett.”
Egyébként a hétvégi tetőzést, majd az azt követő, az uszodában alighanem sok gondot okozó árlevonulást Cseljabinszkben fogja „átvészelni” együttesünk.
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
árvíz
benedek
férfi
válogatott