cover image
Egyéb

BENU Férfi Magyar Kupa: 28 meccs vasárnapig!

2018. október 26. 7:03

A selejtezőkkel kezdődik a sorozat – Egerben, Pécsen, Szolnokon és Szegeden játszanak a csapatok a negyeddöntőbe jutásért.

Pénteken délelőtt 11 órától kezdetét veszi a BENU Férfi Magyar Kupa 2018/19-es idénye is: az egri csoportban a hazaiak a KSI-t fogadják.

A versenykiírás értelmében az már a sorsolás előtt biztos volt, hogy az E.ON Férfibajnokság 2017/2018-as pontvadászatának első négy helyezettje (FTC, Szolnok, Eger, OSC) kiemeltként külön csoportba került. Melléjük sorsolták szintén kiemeltként az 5-8. helyezett csapatokat (BVSC, Miskolc, Honvéd, Debrecen), a többiek pedig vaksorsolással kerültek az öt csoport egyikébe. Az A-csoport küzdelmeit Pécsen rendezik, míg a B-csoportnak Szolnok, a C-csoportnak Eger, a D-csoportnak pedig Szeged ad otthont a hétvégén, a csoportokból két-két csapat jut a negyeddöntőbe.

Miután a hevesei megyeszékhelyen a BL-induló hazaiak és a KSI mellett a Debrecen, a Szentes és az AVUS is szerepel, itt vasárnapig tíz meccset rendeznek, a többi, négyes csoportokban hatot-hatot, avagy összesen a három nap alatt 28 mérkőzést bonyolítanak le.

A teljes, órára lebontott program ezen a felületen található meg honlapunkon!

BENU FÉRFI MAGYAR KUPA 2018–2019
A-csoport (Pécs):
A-Híd-OSC-Újbuda, BVSC-Zugló, PVSK-Mecsek Füszért, UVSE
B-csoport (Szolnok): Szolnoki Dózsa, Budapesti Honvéd, Kaposvári VK, VasasPlaket
C-csoport (Eger): ZF-Eger, Debrecen, KSI, Metalcom-Szentes, AVUS
D-csoport (Szeged): FTC-Telekom, PannErgy-Miskolci VLC, Szegedi FVCS, Tatabányai VK


Vízilabda hírek
BENU Férfi Magyar Kupa