cover image
Egyéb

Az újraélesztési tanfolyamok folytatódnak

2017. október 25. 10:00

Az Országos Sportegészségügyi Intézet vezetése fontos feladatának tartja, hogy minél több ember számára biztosítsa az újraélesztési ismeretek elsajátítását. A szervezők az elmúlt években egyre több, laikusok által végzett, eredményes újraélesztésről kaptak hírt, amely megerősíttette szándékukat.

Az Intézet 2017-ban is folytatni kívánja a korábbi évek gyakorlatának megfelelően, az egészségügyi képzettséggel nem rendelkező, a sportéletben tevékenykedő sportszakemberek újraélesztési ismereteinek bővítését. Az újraélesztési tanfolyam keretén belül a résztvevők megismerkednek az újraélesztés legújabb elméletével és gyakorlatával, az elsajátított tudásról gyakorlati bemutatón adnak számot. A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazolják.

Az érdeklődők az alábbi tanfolyami időpontok közül választhatnak:

2017. november 6. - hétfő
2017. november 8. - szerda
2017. november 15. - szerda
2017. november 20. - hétfő
2017. november 22. - szerda

A tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatási helyszíne és ideje: Budapest, XI. kerület Diószegi út 64, 9-13 óra között.

A tanfolyami jelentkezéseket a seszmo@osei.hu címre kell küldeni, legkésőbb a tanfolyam időpontját megelőzően 10 munkanappal. A jelentkezés során a szervezők kérik, hogy a jelentkezők a nevük mellett adják meg telefonszámukat és e-mail címüket is, amelyen keresztül tájékoztatást kapnak a részletes programról.

Vízilabda hírek