Egyéb

Elnökségi témák: elnökválasztás, 2020-as Eb, új ügyviteli rendszer

2018. szeptember 5. 17:10

A Magyar Vízilabda Szövetség elnökségi ülésén dr. Kemény Dénes megerősítette, 2018. október 1-től nem kívánja folytatni tevékenységét. Szeptember 30-ra kiírták a rendkívüli közgyűlés időpontját.

Ülés tartott a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége. Ezen dr. Kemény Dénes elnök elmondta, hogy írásban is megerősítette a május végén bejelentetteket, amely szerint 2018. október 1-től nem kívánja folytatni tevékenységét.

A jelölőbizottságokat is megválasztó elnökség ezek után meghatározta az MVLSZ rendkívüli, elnökválasztó közgyűlésének az időpontját – mindez 2018. szeptember 30-án lesz megtartva. Amennyiben egy elnökjelölt lesz (Vári Attila alelnök bejelentette, hogy vállalja az elnökjelöltséget), a közgyűlés hatásköre eldönteni, hogy nyílt vagy titkos szavazás legyen – az elnökség javaslatot ebben nem tehet.

Az elnökség tárgyalt a 2020-as budapesti Európa-bajnokság szervezésével kapcsolatos tennivalókról, illetve szóba került az új ügyviteli rendszer, amely több terhet ró a klubokra. A tagok úgy döntöttek, hogy türelemmel megvárnak minden jelentkezést, amelyik klub esetleg késve adja be, annak nem lesznek szankciói.
Vízilabda hírek
kemény dénes