cover image
Egyéb

Radnicki- és Zvezda-sikerrel indult a szerb liga

2013. október 19. 14:23

Elkezdődött a szerb bajnokság pénteken, a Partizan fejet hajtott.

Egy héttel a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének játéknapja előtt - ahol a Radnicki Kragujevac és a Cvrena Zvezda is érdekelt - lejátszották a szerb bajnokság első fordulójából a két csapat bajnokiját.

A Partizan Belgrád volt a vendége a Radnickinek, és végül vereséggel távozott, 11-8-ra nyert a Kragujevac. Ivan Basara, Filip Filipovic és Boris Zlovkovic 2-2 gólt szerzett.

A BL és a szerb bajnokság címvédője, a Crvena Zvezda úgy nyert 12 góllal Nisben, hogy a második és a harmadik negyedben nem kapott gólt.

A Zvezda egyébként a Pro Recco, míg a Radnicki a görög Vuliagmeni ellen kell hogy kiharcolja a BL-főtáblára jutást. 

Eredmények - szerb bajnokság, 1. forduló:

Radnicki Kon Tiki - Partizan Raiffeisen Belgrade 11-8 (1-1, 3-2, 4-1, 3-4)

Radnicki Kon Tiki: Radic, Buric 1, B. Popovic, Korolija 1, Cirkovic, Milicic, Ciric 1, Basara 2, Zlokovic 2, F. Filipovic 2, Markovic, D. Filipovic 1, S. Popovic, Vuksanovic 1. 
Partizan Raiffeisen: Zivojinovic, Gielen, Mandic 2, Vico, Subotic 2, Rackov, Cuk 2, Dedovic, Cuckovic, Tanaskovic 1, Jaksic, Obradovic 1, Risticevic, Stojanovic. 

Nis - Crvena Zvezda 3-15 (2-5, 0-3, 0-4, 1-3)

Nis: Lazic, Kostic 1, Cavic 2, Milic, Sadikovic, Milijanovic, Zivic,Vasic, M. Milosevic, Silj, Rakonjac, D. Milosevic, Zivkovic, Pavicic.
Crvena Zvezda: Draksimovic, S. Rasovic 3, Radjen 1, Ivosevic, Kljajevic 1, Vukcevic 1, Avramovic, V. Rasovic, Randjelovic 3, Vapenski 2, Prlainovic 4, Mann, Tanovic, Milicevic.
watch?feature=player_embedded&v=Zc3NnwNPLRo  
Vízilabda hírek