cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Magyar-montenegrói finálé – töltsük meg a Duna Arénát! Jegyek még kaphatóak!

2018. június 23. 11:15

A Világliga Szuperdöntőjének aranymeccsére (19:45) az eventim.hu oldalon és a helyszínen is kaphatóak még belépők. „Várjuk a szurkolókat ma is, együtt sikerülhet!” – üzeni csapatunk.

A tavalyi, emlékezetes világbajnokság után ma ismét döntőt játszik idehaza férfiválogatottunk!

A Duna Arénában 19:45-től a Világliga Szuperdöntőjének fináléja következik, az ellenfél pedig Montenegró. A csoportmérkőzések során már találkozott egymással a két együttes, akkor nagy csatában három negyed után 9–9 volt az eredmény, a záró menetben aztán jobb volt a rivális, és 12–9-re nyert. Nem véletlen, hogy Märcz Tamás kiemelte: „Ezúttal arra készülünk, hogy négy, vagy ha ötméteresekre kerül sor, öt negyeden keresztül jók legyünk. Talán Montenegró az esélyesebb, de felkészültünk, és természetesen győzelemre készülünk!”

Szövetségi kapitányunk hozzátette: „Nagyon köszönjük a szurkolók eddigi bíztatását, egyúttal kérjük őket, hogy a döntőben is segítsék a csapatot. Töltsük meg a Duna Aréna lelátóját, és teremtsünk ismét felejthetetlen hangulatot.”

Nos, megvan erre minden remény, hiszen nagyon jól fogynak a jegyek – de nem ért rögzíteni: még kaphatóak! Az eventim.hu jegyértékesítő oldalon, illetve a helyszínen is kaphatóak napijegyek, amelyekkel nem csupán a finálé, hanem az azt megelőző további helyosztók is megtekinthetőek. A számunkra legfontosabb attrakció persze a 19:45-től kezdődő finálé, amely előtt Mezei Tamás, csapatunk centere csak ennyit mondott: „Itt az ideje, hogy legyőzzük őket!”

Férfi Világliga Szuperdöntő, 2018. június 18-23., Budapest, Duna Aréna - Facebook-oldalunkon ezen a felületen találkozhat az eseménnyel. 
A záró nap programja

Helyosztók 2. - június 23., szombat
A 7. helyért
Egyesült Államok-Kazahsztán, 15:15
Az 5. helyért
Horvátország-Ausztrália, 16:45
A 3. helyért
Japán-Spanyolország, 18:15
Döntő
Magyarország-Montenegró, 19:45

A Világliga Szuperdöntőjének magyar kerete
Kapusok: Kardos Gergely (Szolnok), Nagy Viktor (Szolnok)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Eger), Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (Eger), Erdélyi Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szolnok), Kovács Gergő (Eger), Manhercz Krisztián (FTC), Mezei Tamás (Szolnok), Pohl Zoltán (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)
(A játékosok klubjaként azt a csapatot jelöltük meg, amelyből kiharcolták a kerettagságot)

A Világliga Szuperdöntő hivatalos információs központja: 
   +36 1 999 6 444
Minden nap 10:00 - 21:00 óra között, magyar és angol nyelven várja a kedves érdeklődők, látogatók hívását.

Vízilabda hírek
Férfi válogatott
märcz tamás
eb
világliga
keret