cover image
Egyéb

Elválnak Cseh Sándor és a Szolnok útjai, Zsivko Gocics az új edző

2018. június 12. 11:19

A magyar bajnoki ezüstérmes, MK-győztes Szolnoki Dózsa közleményben tudatta, hogy a lejárt szerződésű szakvezető helyét a szerbek visszavonuló olimpiai bajnoka veszi át.

Az alábbiakban a szolnoki klub közleményét betűváltoztatás nélkül olvashatják.

KÖZLEMÉNY

Új impulzusokra van szükség! – Nem hosszabbít Cseh Sándorral a Dózsa, Zivko Gocic erősítheti meg a szolnoki csapatszellemet
Nem hosszabbítja meg Cseh Sándor június 30-val lejáró szerződését a Szolnoki Dózsa vízilabdacsapata. A Szolnoki Vízilabda Sport Club nagyra értékeli és köszöni az elmúlt évtized közös munkáját, de a következő szezonra készülve a csapatnak és leköszönő edzőnek is új impulzusokra van szüksége.

A Szolnoki Dózsa új edzője az olimpiai, világ- és Európa-bajnok játékosként már sokszorosan bizonyított Zivko Gocic lesz, akivel a klub 3 évre köt szerződést.
A Szolnok hosszútávú jövőjét a fiatal magyar válogatott játékosok jelentik. A csapat gerince, akik évek óta együtt játszanak és jól ismerik egymást, változatlan marad. A távozók helyére Viktor Rasovic (Jug Dubrovnik), Djordje Lazic (Partizán Belgrád) és Angyal Dániel (ZF-Eger) érkezik.
A klubvezetés elvárása továbbra is az, hogy a Szolnoki Dózsa az elmúlt években megszokott szellemiséggel és ütőképes játékosállománnyal a Magyar Kupa és a Bajnokság első három helyén végezzen, és a BL Final Eightben szerepeljen, amelyhez a csapat számára minden támogatást biztosít.
Szolnok, 2018.06.12.
Kiadó: dr. Nyerges Zsolt, a Szolnoki Dózsa vízilabdacsapat tulajdonosi alapítványának alapítója



Vízilabda hírek
szolnok
cseh sándor
zsivko gocics