cover image
Egyéb

BENU ifjúsági négyes döntők hétvégéje – ÉLŐ KÖZVETÍTÉSSEL!

2018. június 1. 17:08

A leányok a Hajós-uszodában, a fiúk a Laky-uszodában küzdenek a bajnoki címért, az érmekért. Facebook-oldalunkon az összes mérkőzést élőben közvetítjük.

A felnőttek már végeztek, most az ifiken a sor: a hétvégén a leányok és a fiúk négy-négy legjobb csapata küzdhet meg a bajnoki címért.

A leányok a Hajós-uszodában lesznek hivatalosak, hiszen az alapszakaszban százszázalékos teljesítménnyel záró UVSE szerepelhet otthon. A felnőtt válogatottal a montenegrói Herceg Noviban tartózkodó szakvezető, Áts Bertalan is hazajön a négyes döntőre, amelynek nagy esélyese csapata. Az elődöntőben a Tatabánya lesz az ellenfele. A másik ágon a BVSC és a Szentes küzd meg egymással – mindkét oldalon találunk olyan játékost, aki Bíró Attila válogatottja mellett edzhet a nyáron: a zuglóiaknál Utassy Kata, a szentesieknél Rybanska Natasa mondhatja ezt magáról. Nem véletlen, hogy rájuk főszerep várhat a mérkőzésen.

A fiúk az alapszakaszt megnyerő BVSC otthonában vizitálnak. A hazaiak az ellen az Eger ellen próbálhatják majd kivívni a fináléba jutást, amelyet novemberben 12–4-re, majd áprilisban, idegenben 10–6-ra győztek le. Szorosabb összecsapást hozott a másik két elődöntős alapszakaszbeli mérkőzése: bár mindkétszer a KSI nyert, októberben pályaválasztóként (9–7), és márciusban, „idegenben” (13–12) is nehezen sikerült felülkerekednie.

Mindkét helyszínen szakemberek zöme nézi majd az eseményeket, hiszen színre lépnek a legjobb utánpótlás-korú játékosok, akik közül sokan már a felnőtt ob I-ben is hetente vízbe ugrottak.

A mérkőzéseket Facebook-oldalunkon élőben közveítjük!

BENU leány ifjúsági bajnokság, négyes döntő, Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda
2018. június 2., szombat – elődöntő

BVSC-Zugló–Yordo-Szentes, 16:00
UVSE I–Tatabányai VSE, 17:30
2018. június 3., vasárnap – helyosztók
A 3. helyért, 13:00
Döntő, 14:30

BENU fiú ifjúsági bajnokság, négyes döntő, Laky Károly Uszoda
2018. június 2., szombat – elődöntő

BVSC-Zugló–ZF-Eger, 17:00
KSI SE–UVSE, 18:30
2018. június 3., vasárnap – helyosztók
A 3. helyért, 17:00
Döntő, 18:30
Vízilabda hírek
BENU
ifjusági bajnokság
négyes döntő