cover image
Egyéb

Szolnoki és egri címszó: „Ez a harc lesz a végső!”

2018. május 4. 19:58

A 16 órakor kezdődő E.ON férfibajnoki elődöntő hivatott eldönteni, hogy ki lesz a fináléban az FTC ellenfele. A meccset az Olaj TV élőben közvetíti.

Az előző idény két döntőse. Az előző idény két BL Final Six résztvevője. A most zajló idény két magyar csapata, amely bejutott a BL Nyolcas döntőjébe.

Csak három tény, amely önmagában kristálytisztán világít rá arra, mi is vár ránk a felek szezonbeli utolsó bajnoki összecsapásán. Jellemző a tétre, a fesztültségre, a minden áron való győzni akarásra, hogy a két egyesület kommunikációs csatornáján egymástól függetlenül ugyanazt a címet adta a szombati partinak: „Ez a harc lesz a végső!”

Valóban. Esélyesről talán éppen ezért nem is beszélhetünk talán, még úgy sem, hogy az egriek az előző parti végén erre a találkozóra is elveszítették a brutalitásért kiállított, ezért eltiltott centerüket, Bedő Krisztiánt. Minden bizonnyal így a nem feltétlen százszázalékos Hárai Balázs mellett Decker Ádámra várhat majd ismét kulcsszerep. A vezetőedző, Dabrowski Norbert így vezette fel a találkozót:

Szolnokon mindenki bevethető, Cseh Sándor együttese a középszakasz egri veresége után javuló formát mutat, nagy kérdése, képes lesz-e ismét olyan produkciót nyújtani, mint a szerdai mérkőzésen. „Két héttel ezelőtt kezdődött durván ez a párharc és egy nagyon rossz, szétesett, fegyelmezetlen két negyeddel kezdtünk, ami azt gondolom, hogy rá is nyomta a bélyegét egy kicsit a párharcra. Azóta azt gondolom mind a hétköznapokban, mind a mérkőzéseken folyamatosan tudunk egy kicsit előrelépni, kezd összeállni a játékunk, játékosok egyéni formája, sokkal fegyelmezettebbek vagyunk. Nekem most az a fontos, hogy ezt a folyamatot próbáljuk meg tartani, a hibákat próbáljuk még kijavítani, tehát ez nekem egy munkafolyamat. Teljesen más, mint egy nézőnek, aki lejön és egy mindent eldöntő meccset meg akar nézni” – mondta a szakvezető.

A mindent eldöntő elődöntős csatát az Olaj TV ezen a linken élőben közvetíti!

E.ON Férfibajnokság, rájátszás
Elődöntő, 3. mérkőzés

Szolnoki Dózsa–ZF-Eger, 16:00 – ÉLŐ KÖZVETÍTÉS ITT
Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc állása: 6–6

A 9-12. helyért, 3. mérkőzések
Kaposvári VK–Vasas Plaket, 16:00
Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc állása: 6–6

Pécs-Mecsek Füszért–Metalcom-Szentes, 19:00
Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc állása: 6–6


Vízilabda hírek