cover image
Egyéb

A póló is terítékre kerül majd a II. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencián

2018. április 23. 12:24

A május 9-10-ei eseményen többek között Benedek Tibor, Varga Zsolt, Imre Tóvári Zsuzsanna és Merész András is megosztja gondolatait - várják majd az érdeklődőket. Utánpótlásedzőknek erősen ajánlott program.

A tavalyi, nagy sikerű rendezvény után 2018-ban is megtartják az eseményt. Avagy a Magyar Nemzeti Kereskedőház és a Testnevelési Egyetem közös szervezésében 2018. május 9-10-én kerül sor a II. Sport és Innováció Nemzetközi Konferenciára a Groupama Arénában. Mint hirdetik: „A magyar és angol nyelvű nemzetközi tudományos rendezvény célja, hogy ösztönözzük újabb kreatív ötletek megvalósulását és innovációvá válását."

A magyar sportszférában és a világon zajló versenyben, különösen az olimpiai eredményesség fokozásával kapcsolatos feladatokban most szélesebb nemzetközi tudományos és szakmai spektrumban szeretnének lehetőséget biztosítani tapasztalatcserére és tudás-transzferre. A konferencia tárgyalja a sport innovatív társadalmi szerepét, ismerteti a legjobb gyakorlatokat, ajánlásokat tesz, hogy kerüljön be az innovatív megközelítés a sportági tervezési metódusba és a megvalósítás gyakorlatába, egészen a sportegyesületi szintű átalakításig. Az idei konferencián kiemelt hangsúlyt kap a kognitív és mentális fejlesztés, a teljesítménydiagnosztika, a sportlétesítmény-menedzsment, valamint az inklúzív sport. Kiváló előadókkal, izgalmas workshopokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel szeretnének áttekinteni a sportinnováció teljes spektrumát és lehetőséget adni a sportszakembereknek nézeteik ütköztetésére. A szervezők várják az innovatív szellemű edzőket, sportszakembereket, de természetesen a nyitott, újításokat beépíteni akaró és tudó testnevelőket is.

Lehetőséget adunk az üzleti élet képviselőivel való találkozásra a kutatóknak és sportszakembereknek határon innen és túlról is.

„A vízilabda - más sportágak mellett - rögvest a konferencia első napján, azaz május 9-én sorra kerül.  Kerekasztal-beszélgetések során két olimpiai bajnokunk, Benedek Tibor és Varga Zsolt is megosztja tapasztalatait a jelenlévőkkel, a téma pedig elsősorban a modern edzésmódszerek, azokat segítő eszközök köré épül. Nem véletlen, hogy mellettük Pajna Sándor, valamint Ratku András ül majd - előbbi a villogó bóják, utóbbi a lövőfal területén ért el a bajnokkal közösen áttörést. Ezen kívül a válogatott utánpótlásedzőinek topvábbképzést tartó Imre Tóvári Zsuzsanna is előadást tart majd a rendezvényen, témája az y generáció a sportpszichológus szemével a vízilabdában témakört öleli majd át, vele én igyekszem majd felvenni a beszélgetés ritmusát. A pólós diskurzusok moderátora is a sportágból érkezik, hiszen Lukács Dénes fogja majd össze az egészet. Sok szeretettel várjuk majd az érdeklődőket, klubvezetőket, és főként az utánpótlásedzőket, akik számára bizonyosan sok újdonság hangzik majd el, azaz jelenlétük, ha szabad így fogalmazni, erősen ajánlott" - fogalmazott Merész András, a Magyar Vízilabda Szövetég sportszakmai igazgatója.

A konferencia regisztrációköteles, link: http://www.eventaccreditation.com/rendezvenyek/sport-es-innovacio-nemzetkozi-konferencia--41.html
Regisztrációs kód: ac6a9a77

Amennyiben részt kíván venni a szerda esti fogadáson, úgy regisztráljon, link:
http://www.eventaccreditation.com/rendezvenyek/gala-est--44.html
Regisztrációs kód: 4618076f

Részletek: http://tf.hu/hirek/2820-ii-sport-es-innovacio-nemzetkozi-konferencia

 

Vízilabda hírek
sportinnováció
konferencia
Merész András