cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Német Toni helyett Mezei Tamás a keretben

2018. március 18. 11:41

Az FTC centerének a szombati bajnokin eltört az orra, helyére a Szolnok vb-ezüstérmes pólósát hívta meg Märcz Tamás a keddi, hollandok elleni Világliga-meccsre.

„Centerben Német Toni az Európa Kupa-selejtezőn velünk volt, a Fradiban is jól játszik, üde színfoltja a posztján a versenynek."
 
Märcz Tamás így nyilatkozott a kerethirdetéskor Német Toniról, kíváncsi lett volna rá, kedden, a hollandok elleni milyen teljesítményt nyújt. Nos, azért a múlt idejű feltétlejes mód, mert nem tudhatja meg. Nem, mert az FTC pólósának a szombati, Miskolc elleni bajnoki mérkőzésen eltört az orra.
 
„Mihamarabbi gyors felépülést kívánunk Toninak. Helyette Mezei Tamást hívtam meg" - tudatta a szövetségi kapitány, aki hétfőn két edzést tart majd a meccs helyszínén, Debrecenben - majd a 14 meghívott közül kedden nevezni meg 13-as meccskeretét.
 
A hollandok elleni keret
Kapusok: Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (Eger), Erdélyi Balázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Kovács Gergő (Eger), Manhercz Krisztián (FTC), Mezei Tamás (Szolnok), Nagy Ádám (Miskolc), Sedlamyer Tamás (FTC), Török Béla (BVSC), Vadovics Viktor (Miskolc), Zalánki Gergő (Szolnok)
 
Világliga, férfiak, európai selejtező, C-csoport
Az állás: 1. Magyarország 6, 2. Spanyolország 6, 3. Hollandia 0
Következik: 5. játéknap, 2018.március 20.
Magyarország-Hollandia, Debrecen, 18:30
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
világliga
férfiak
märcz tamás
hollandia