Varga Dánielnek eltört a lába, hetekig nem játszhat

2018. március 13. 19:42

Az FTC olimpiai bajnoka az OSC ellen sérült meg, három-négy hétig biztosan nem játszhat.

Fotó: Madar Dávid/MVLSZ

Az FTC-PQS Waterpolo szombaton – mint élő stream-közvetítésünkben is beszámoltunk róla – 12–5-re legyőzte az OSC-t az E.ON Férfibajnokság felsőházában, és tartja a lépést a Szolnokkal. A győzelem, mint kiderült, sokba került: három-négy hétig nem játszhat a a csapatban Varga Dániel, akinek a ,méárkőzésen eltörött a lába.

„A szezon egyik legfontosabb szakasza következik, ráadásul az Eger elleni bajnoki előtt öten is válogatott mérkőzést játszanak majd, így később csatlakoznak a felkészülésbe. Az elmúlt hetekben egyre jobb formába kerültünk, ami örömteli, azonban Varga Dánielre nem számíthatok a következő hetekben. Dani az OSC ellen megnyert mérkőzésen megsérült egy szerencsétlen mozdulat után. A vizsgálatok megállapították, hogy bal lábán eltört a lábközépcsontja. A gyógyulási idő várhatóan három-négy hétig tart majd. Daninak mihamarabbi, és maradéktalan felépülést kívánunk, várjuk vissza a csapatba!" idézte a Ferencváros honlapja Varga Zsolt vezetőedzőt.

A zöld-fehérek két nehéz mérkőzésre készülnek: március 24-én az Egert fogadják hazai medencében, majd 31-én az Euro-kupa döntőjének első mérkőzésén a Komjádi-uszodában látják vendégül az olasz SM Veronát.E.ON Férfi OB I

BHSE - ZF-Eger

2019. febr. 09. 15:00

E.ON Férfi OB I

ZF-Eger - FTC-Telekom

2019. febr. 21. 19:00

FTC-Brescia, Férfi BL, 22. (Fotók: Fehér Anna)
Komjádi kupa, 2019.01.19. (Fotók: Madar Dávid)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok