cover image
Egyéb

Eger: az Avramovics, Rasovics szerb duó is marad!

2018. március 4. 19:37

Újabb játékosokkal egyezett meg a hevesei alakulat, ami alapján kijelenthető, a következő szezonban is erős lesz Dabrowski Norbert BL-szabadkártyával is rendelkező együttese.

Néhány héttel ezelőtt már hírt adott a ZF-Eger férficsapatának honlapja, hogy idei keretéből többen is biztosan maradnak a klubnál. A korábbi közleményük szerint, Angelos Vlachopoulos, Decker Ádám és Hosnyánszky Norbert meghosszabbította szerződését, az egri nevelésű Valics Bence pedig hazatér az Egyesült Államokból, míg vezetőedződként továbbra is Dabrowski Norbert irányít a partról.

A hevesiek most új hírekről számoltak be hivatalos kommunikációs csatornájukon. Mindezt idézzük:

„Mint azt több fórumon is olvashattuk, a magyar mezőnyben a szokásosnál is hamarabb indult el a jövő évi keretek kialakítása, ezért természetesen a sárga-kék egyletnél is hamarabb jönnek a bejelentések ezen a téren. Örömmel számolhatunk be róla, hogy az idei csapat tagjai közül újabb két játékos mondott igent a közös munkára, így a két szerb kiválóság, Marko Avramovics, illetve Sztrahinja Rasovics is tagja lesz a 2018/2019-es szezonban érdekelt alakulatban. Előbbi játékossal kapcsolatosan továbbra is meg kell jegyezni, szerb nemzetisége alapján sem számít idegenlégiósnak, hiszen a hazája válogatottjával korábban világbajnoki címet szerző pólós magyar papírokkal is rendelkezik, ráadásul már nem szerepel Szerbia nemzeti csapatában.

A következő szezontól érvényes légiós szabály (amelynek értelmében minden gárdában csak három külföldi játékos ugorhat medencébe) alapján tehát jelenleg két személy érintett a jövő évi keret tagjai közül. Mindezek szerint ebben a csoportban még egy hely „kiadó” a társaságnál. A két „új név” bejelentése mellett, természetesen tovább zajlanak az egyeztetések más játékosokkal is, tehát a közeljövőben újabb hírek várhatóak a jövő évi keretet illetően.”

Vízilabda hírek
eger
igazolás