cover image
Egyéb

Tavaszi felmérés az amerikai programra

2018. február 21. 11:42

Közeledik a 2018-as nyári program jelentkezési határidejének vége!

 
Mint a korábbi években, idén tavasszal is ide utazik hozzánk Los Angelesből amerikai partnerünk, Greg Salvinski, hogy felmérje a jelentkezők vízilabda és angol nyelv tudását. A felmérés 2018. április 1.én (húsvét vasárnap) Szentesen lesz.
 
Közös edzőmérkőzések és kötetlen beszélgetések során igyekszünk felmérni, hogy ki milyen szinten áll. Ezen a válogatón nagyrészt az is el szokott dőlni, hogy ki melyik amerikai csapat tagja lesz. A felmérést követő hónapban mindenki számára véglegessé válik a befogadó klub és család. Amint ezek a dolgok eldőltek, el lehet kezdeni az ismerkedést, barátkozást az amerikai családdal és a csapattárssal, készülni a nagy kalandra!
 
Az idei nyárra is sok remek pólós jelentkezett Budapestről és vidékről egyaránt, de van még pár szabad hely. Mindenkit bíztatunk, hogy ne halogassa a döntést, jelentkezzen bátran! Korábban utaltunk már rá, hogy érdemes 15-16 évesen belépni ebbe a programba és úgy végig vinni egy folyamatot, aminek a vége akár egy egyetemi ösztöndíj ajánlat is lehet. A legerősebb, legütőképesebb kaliforniai klubokkal dolgozunk, ezzel is növelve játékosaink esélyeit a kiválasztásra. Az elmúlt évek eredményei azt igazolják, hogy kitartó edzésmunkával és jó iskolai eredményekkel akár a legnevesebb amerikai egyetemekre is bejuthatnak a programunkban részt vevő vízilabdások. Légy te is egy közülük!

Weboldalunk, ahol a jelentkezési lapunk megtalálható: www.usa-h2opolo-opportunities.com, facebook oldalunk: H2O Polo USA, amelyeken telefonos elérhetőségeinket is megtalálod.

Vízilabda hírek
usa
Amerika
H2O
molnár tamás