Pólósaink az Univer24 – Az Úszás ünnepe rendezvényen vettek részt

2018. február 10. 15:56

Immáron negyedik alkalommal rendezik az Univer 24 – Az Úszás ünnepe, 24 órás Úszóversenyt a Kecskeméti Fürdőben. Idén is több ezren úsznak együtt az úszó és vízilabda legendákkal, Hosszú Katinka mellett Hosnyánszky Norberttel és Nagy Viktorral.

Fotók: hiros.hu

A rendezvényen – a hiros.hu beszámolója szerint Zombor Gábor országgyűlési képviselő köszöntötte a résztvevőket. Beszédében elmondta: nagyon nagy élmény lesz ez mindenkinek, hogy az úszó és vízilabda legendákkal úszhatnak együtt. Majd megköszönte az Univer Product Zrt-nek, hogy egy ilyen világszínvonalú eseményt hoztak létre.

Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója jó versenyzést kívánt a nevezőknek, a lelátón lévő gyerekeket pedig arra biztatta, hogy gyűjtsék be a sportolóktól az aláírásokat, és ha nehéz pillanat éri őket az életben, abból merítsenek erőt. Majd megköszönte a támogatást Szemereyné Pataki Klaudia polgármesternek.

A megnyitó díszvendége az úszó legenda Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa bajnok, világcsúcstartó volt. Rajta kívül elfogadta az Univer24 meghívását több vízilabdázó kiválóság is: Czigány Dóra Európa-bajnok, Hosnyánszky Norbert olimpiai és világbajnok, valamint Nagy Viktor világbajnok vízilabdázók is.

Említett sportolók több társukkal együtt úsztak egyet, majd örömmel fotózkodtak a gyerekekkel, osztották az autogramokat.Férfi OB I

ZF-Eger - A-HID OSC ÚJBUDA

2018. febr. 22. 17:30

Férfi OB I

Szolnoki Dózsa - FTC PQS Waterpolo

2018. febr. 22. 19:15

Európa Kupa-selejtező a Volvo támogatásával, HUN-GEO 16-5 - 2018.02.15. (Fotók: Madar Dávid)
Férfiválogatott edzés, VOLVO-hét sajtótájékoztató - 2018.02.14. (Fotó: Madar Dávid)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok