cover image
Egyéb

Szurkolóink szavaztak: 971–105, azaz „Nyerünk!”

2018. január 16. 11:57

Férfiválogatottunk 20 órától (tv: M4 Sport) Spanyolország ellen játszik Világliga-mérkőzést. A Facebook-oldalunkon indított szavazás azt mutatja, a szurkolók bíznak a csapatban.

„Nagy meccs lesz január 16-án Hódmezővásárhelyen: férfiválogatottunk a Világligában fogadja Spanyolországot. KI NYERI A MECCSET?”

Így szólt a kérdés, amelyre 1075 szavazat érkezett. Ebből 971 a magyar, 104 pedig spanyol sikert tippel, azaz 90%-ban Märcz Tamás együttesének győzelmére szavaztak a rajongók.

A mérkőzésre pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket, ami nem véletlen: vb-ezüstérmes csapatunk az emlékezetese margitszigeti napok után első ízben játszik hazai környezetben: „Örülök, hogy nagy az érdeklődés, ami bizonyítja, mennyien szeretik a csapatot. Plusz boldogság, hogy eljutunk egy újabb városba, ezzel is tudjuk népszerűsíteni a sportágat” – fogalmazott a szövetségi kapitány, aki, kell-e mondani, örül a bizalomnak – ezt megerősítendő ő is nyomott egyet a magyar sikerre.

HUNESPplakat.jpgA mérkőzéshez kapcsolódik majd egy nemes megemlékezés is: háromszoros olimpiai bajnok legendánk, Gyarmati Dezső emlékére dombormű és emlékfal avatás lesz 18:30-tól az uszodában, a Világliga-mérkőzés pedig 20 órakor kezdődik, az M4 Sport élőben közvetíti.

A magyar keret
Kapusok: Nagy
Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (Eger), Erdélyi Balázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Jansik Dávid (Szolnok), Manhercz Krisztián (FTC), Mezei Tamás (Szolnok), Török Béla (BVSC), Vadovics Viktor (Miskolc), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)
Vízilabda hírek
világliga
férfiak
märcz tamás
spanyolország