cover image
Egyéb

A meccs előtt Gyarmati Dezsőre emlékeznek

2018. január 11. 13:28

A keddi, magyar-spanyol férfi Világliga-találkozó (20 óra) előtt 18:30-tól háromszoros olimpiai bajnokunk születésének 90. évfordulójára emlékfal- és domborműavatásra kerül sor a hódmezővásárhelyi uszodában.

Hódmezővásárhely készül, Hódmezővásárhely nagyon várja a jövő keddi napot, Hódmezővásárhely büszke arra, hogy 2018-ban férfiválogatottunk első mérkőzését a városban vívja. Mint beszámoltunk róla, világbajnoki ezüstérmes csapatunk a Világligában Spanyolországot fogadja, a 20 órakor kezdődő összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti. Ez már csak azért is üdvözítő, mert a találkozóra két nap alatt elkapkodták a jegyeket.

Szintén beszámoltunk arról, hogy a mérkőzés előtt lesz egy nemes megemlékezés is 18:30-tól: háromszoros olimpiai bajnokunk, Gyarmati Dezső születésének 90. évfordulójára emlékfal- és domborműavatásra kerül sor az uszodában. Megvan a végleges program is, eszerint ünnepi beszéde mond Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, országgyűlési képviselő, dr. Kószó Péter Hódmezővásárhely alpolgármestere, illetve Hesz Máté, a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára.

Vízilabda hírek
Gyarmati Dezső