cover image
Egyéb

Flying Blue és a magyar vízilabda

2017. december 11. 13:27

A Magyar Vízilabda Szövetség, az Air France és a KLM megerősítette közös partnerségi együttműködését.

A szezon első tétmérkőzésére utazik a magyar férfi vízilabda-válogatott: a hollandiai Alphen aan den Rijnben kedden 20:45-től vívja első Világliga-mérkőzését.

Az összecsapás kapcsán a Magyar Vízilabda Szövetség, az Air France és a KLM megerősítette közös partnerségi együttműködését. A Flying Blue törzsutas program segíti a csapat utazását, illetve a nyáron világbajnoki ezüstérmet szerzett játékosok támogatója.

„Csapatunk a Flying Blue programban van. A játékosok a KLM légitársaságtól arany-, illetve ezüstkártyákat kaptak, amelyek segítségével nem kell várakozniuk a becsekkolásnál és a beszállásnál sem, mert Priority szolgáltatást is igénybe vehetnek. Ezzel megkönnyítik utazásukat” – mondott köszönetet Märcz Tamás szövetségi kapitány.

4Y3A3481.jpgA Flying Blue Európa legnagyobb, díjmentes, 27 millió tagot számláló légitársasági törzsutas programja, melynek tagjai az Air France, KLM és partnerei hálózatán belül több mint 1000 célállomás napi 17 ezer járata közül választhatnak. A belépést követően a felhasználók minden utazással gyűjthetik a mérföldeket, melyekért cserébe extra kedvezményeket, szolgáltatásokat kaphatnak, valamint – beváltva azokat – jegyeket vásárolhatnak, vagy elkölthetik őket az Air France és KLM légitársaságok partnereinél is. A Flying Blue törzsutas program 2016 áprilisában öt kategóriában is a legjobbnak bizonyult a világ egyik legnevesebb, hűségprogramokat díjazó versenyén, a Freddy Awardson.

Vízilabda hírek
flying blue
klm
air france