Újraélesztési tanfolyam időpontok

2017. december 04. 16:22

Az Országos Sportegészségügyi Intézet vezetése fontos feladatának tartja, hogy minél több ember számára biztosítsa az újraélesztési ismeretek elsajátítását. A szervezők az elmúlt években egyre több, laikusok által végzett, eredményes újraélesztésről kaptak hírt, amely megerősíttette szándékukat.

Az Intézet 2017-ban is folytatni kívánja a korábbi évek gyakorlatának megfelelően, az egészségügyi képzettséggel nem rendelkező, a sportéletben tevékenykedő sportszakemberek újraélesztési ismereteinek bővítését. Az újraélesztési tanfolyam keretén belül a résztvevők megismerkednek az újraélesztés legújabb elméletével és gyakorlatával, az elsajátított tudásról gyakorlati bemutatón adnak számot. A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazolják.

Az érdeklődők az alábbi tanfolyami időpontok közül választhatnak:

2017. december 05. kedd (10 órától 14 óráig)

2017. december 13. szerda (09 órától 13 óráig) 

A tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatási helyszíne és ideje: 1113 Budapest, Karolina út 27., II. em.

A tanfolyami jelentkezéseket a seszmo@osei.hu címre kell küldeni. A jelentkezés során a szervezők kérik, hogy a jelentkezők a nevük mellett adják meg telefonszámukat és e-mail címüket is, amelyen keresztül tájékoztatást kapnak a részletes programról.U19-es leány Európa-bajnokságra utazó magyar válogatott, 2018.09.08. (Fotók: Madar Dávid)
Férfiválogatott edzés - 2018.09.06. (Fotók: Madar Dávid)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok