cover image
Egyéb

Áts Bertalan és a másik kispad...

2017. október 18. 6:46

A női bajnokság 2. fordulójában az UVSE korábbi edzője, a klub második csapata, az UVSE-Margitsziget ellen játszik. Az M4 Sport a Ferencváros első hazai fellépését, a BVSC elleni partit (18:00) élőben közvetíti.

Az UVSE felvezetése szerint Áts Bertalan szerint is különleges mérkőzés lesz csapata számára, hiszen lányai közül sokan a példaképük ellen szállnak vízbe. Közben nyilván neki is, hiszen bajnoki címeket, kupákat, LEN-kupát nyert Keszthelyi Ritáékkal. A bajnok vezetőedzője, a korábbi segítő Benczur Márton eközben azt ígéri, hogy a lehetőségekhez mérten komolyan játszanak majd, hiszen ez mégiscsak egy bajnoki mérkőzés. Avagy az UVSE-Margitsziget–UVSE mérkőzés adja a forduló egyik érdekességét.

A másikat pedig a bajnokságban Dunaújvárosban pazarul bemutatkozó, csupán kétgólos vereséget szenvedő Ferencváros hazai debütálása: a Béres Gergő irányította csapat a Honvéd elleni nyitányon erődemonstrációt tartó (24–3) BVSC lesz, az összecsapást élőben közvetíti a Népligetből az M4 Sport. Különleges, hogy a világbajnok Kisteleki Dóra évekig volt vezére a Petrovics Mátyás vezette zuglóiaknak, volt csapata ellen ugrik tehát medencébe.

Eközben az Szeged az Egert, a Dunaújváros a Tatabányát, a Szentes pedig a Honvédot fogadja.

Női ob I, alapszakasz, 2. forduló
A program
2017. október 18., szerda

Ferencváros–BVSC-Zugló, 18:00 – Tv: M4 Sport
Szegedi Tudományegyetem Tyalor&Nash–ZF-Eger, 18:30
UVSE-Margitsziget–UVSE, 18:45
Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics– Tatabánya, 19:00
Hungerit-Szentes–RacioNet-Honvéd, 19:00
Vízilabda hírek
női bajnokság
uvse
BVSC
ftc
dunaújváros