cover image
Egyéb

November 4.: dupla Európai Szuperkupa-meccsek a Komjádiban! Jegyek: tex.hu

2017. október 17. 18:38

A nőknél az orosz Kirishi és az UVSE, a férfiaknál a Szolnoki Dózsa és a Ferencváros mérkőzik a trófeáért. Jegyeket 2990 forintos egységáron a tex.hu-n lehet vásárolni.

Tekintettel arra, hogy az előző idényben a négy európai kupasorozatból háromban is magyar csapat győzött, az Európai Úszószövetség (LEN) joggal gondolta úgy, a Szuperkupa-meccseknek Magyarország adhatna otthon. A Magyar Vízilabda Szövetség partner volt ebben, s végül kitaláltatott a legjobb megoldás: női és férfi finálé egy napon, azaz dupla meccs adja meg a rangot!

Megtalálták aztán az időpontot, 2017. november 4. lett, illetve a helyszínt, a budapesti Komjádi Béla Sportuszodát, amelyben tulajdonképpen afféle nemzetközi avató esemény lesz a dupla Szuperkupa, hiszen a gyönyörűen felújított uszoda látja vendül a csapatokat.

A hölgyeknél az Euroliga-győztes orosz Kirishi és a LEN-kupagyőztes UVSE csap majd össze a trófeáért (15:45), míg a férfiaknál az emlékezetes budapesti Bajnokok Ligája Final Six győztese, a Szolnoki Dózsa és az Euro Kupagyőztes FTC-PQS Waterpolo méri össze az erejét - méghozzá a korábban közölt időpontnál fél órával később, azaz 18:15-től! Külön pikantériája ennek a partinak, hogy a fővárosiak két klasszisa, Varga Dénes és Vámos Márton az előző idényben még a szolnoki együttest erősítette…

Nem vitás, november 4-én fantasztikus hangulatban zajlanak majd a meccsek – és az egyik Európai Szuperkupa bizonyosan magyar kézbe kerül. Persze, mondani sem kell, szeretnénk, ha mindkét serleggel így történne.

Aki nem akar lemaradni: jegyet 2990 forintos egységáron a tex.hu oldalon lehet váltani. A helyek elfoglalása az uszodában érkezési sorrendben történik.

Európai Szuperkupa, 2017. november 4., szombat, Komdjádi-uszoda
A program

15:45 – Női Európai Szuperkupa: Kirishi (orosz)–UVSE
18:15 – Férfi Európai Szuperkupa: Szolnoki Dózsa–FTC-PQS Waterpolo

Vízilabda hírek
ftc
szolnok
európai szuperkupa
uvse
tex.hu