cover image
Egyéb

E.ON Férfibajnokság, A-csoport: őrzi veretlenségét a címvédő

2017. október 10. 20:20

Egy héten belül a harmadik fordulónak vágnak neki a csapatok az E.ON Férfibajnokságban. Az A-csoportban kedden egy, szerdán kettő, csütörtökön pedig szintén egy találkozót vívnak az alakulatok. A sort a Szolnok-Debrecen összecsapás nyitotta, melyen a hazaiak simán hozták a harmadik sikerüket.


Noha a mérkőzés első találatát Dimitrije Obradovic akciója révén a vendég cívisvárosiak szerezték a második minutumban, fél percen belül már érkezett Milos Csuk gólja, és a Tisza-parti egyenlítés. Az első nyolc perc végén 3-1-re vezetett a házigazda, félidőben pedig 9-5 állt a Szolnoki Vízilabda Aréna eredményjelzőjén.
 
Komlósi Péter tanítványai a második félidőre elfáradtak - mindössze két gólra futotta az erejükből, miközben Cseh Sándor csapata tíz találattal bebetonozta a harmadik győzelmét, a Debrecen pedig elszenvedte a harmadik vereségét.
 
Az első két fordulóval ellentétben ezúttal Nagy Viktor őrizte a Dózsa portáját (az első két körben Kardos Gergely nevével kezdődött az együttes összeállítása), míg a túloldalon Lévai Márton védte a kaput, ám ezúttal ez is kevés volt a hajdúságiaknak ahhoz, hogy tartani tudják a lépést a bajnoki címvédővel szemben.

 
E.ON Férfibajnokság, 3. forduló
A-csoport
Szolnoki Dózsa - Debrecen 19-7 (3-1, 6-4, 6-1, 4-1)
Gólszerezők: Bátori 3, Zalánki 3, Aleksics 3, Csuk 3, Mezei 2, Younger 2, Jansik, Fülöp, Gocsics, ill. Durik 2, Macsi, Boros, Fejős, Kállay, Obradovics
(A teljes jegyzőkönyv: itt)
 
További mérkőzések a csoportban:
E.ON Férfibajnokság, 3. forduló

A-csoport
2017. október 11., szerda
FTC-PQS Waterpolo – UVSE, 19:00
MKB Euroleasing-BVSC-Zugló – AVUS, 20:00
2017. október 12., csütörtök
VasasPlaket – Kaposvári VK, 20:30 – tv: M4 Sport
Vízilabda hírek