cover image
Egyéb

E.ON Férfibajnokság: 3. forduló, 3 nap

2017. október 10. 12:14

Ma a Szolnok–Debrecen és a Miskolc–Szentes mérkőzésekkel kezdődik az újabb forduló, amely csütörtökön a Vasas–Kaposvár partival zárul, amelyet az M4 Sport élőben közvetít.

Alig egy hete kezdődött, de már a 3. forduló következik, avagy pörög rendesen a férfibajnokság. Ebben a fordulóban keddtől-csütörtökig rendeznek mérkőzéseket, a fővárosban ötöt.

A Szolnok–Debrecen és a Miskolc–Szentes csata nyitja az A-, illetve a B-csoport küzdelmeit, az erőviszonyok alapján mindkét vendégnek a tisztes helytállás lehet a legfőbb célja. Sike József együttese azért hozta egy nappal korábban a meccsét, mert péntektől Franciaországba hivatalos, ahol az Euro Kupa második selejtezőkörében harcol majd a továbbjutásért.

Szerdán az A-csoportban a másik EK-induló, a Ferencváros az UVSE ellen hangol a hazai nemzetközi összecsapásokra, míg a BVSC az újonc szombathelyiek ellen igyekszik újabb három pontot hozzátenni az eddigi hathoz. A B-csoportban a Pécs ezúttal az Eger dolgát igyekszik majd megnehezíteni, a Tatabánya a volgográdi Bajnokok Ligája-fellépésre készülő OSC otthonába látogat, míg a Honvéd a Szegedet fogadja.

Egy meccs marad csütörtökre, amelyet az M4 Sport közvetít: a Vasas a Kaposvárral csap össze a Komjádi uszodában!

E.ON Férfibajnokság, 3. forduló
2017. október 10., kedd
A-csoport

Szolnoki Dózsa–Debrecen, 19:00
B-csoport
PannErgy-Miskolci VLC–Metalcom-Szentes, 19:30

2017. október 11., szerda
A-csoport

FTC-PQS Waterpolo–UVSE, 19:00
MKB Euroleasing-BVSC-Zugló–AVUS, 20:00
B-csoport
ZF-Eger–PVSK-Mecsek-Füszért, 19:30
A-Híd-OSC-Újbuda–Tatabánya, 19:30
RacioNet-Honvéd–Contitech-Szeged, 19:30

2017. október 12., csütörtök
A-csoport

VasasPlaket–Kaposvári VK, 20:30 – tv: M4 Sport


Vízilabda hírek
e.on férfibajnokság