cover image
Egyéb

Török Béla: Azt hiszem, megéri küzdeni

2013. szeptember 27. 11:45

A Szegedről Szolnokra igazoló játékos jubilált az elmúlt fordulóban, és remekül érzi magát az új csapatában.

Ahogyan Gergely István a 250., úgy Török Béla a 150. OB I.-es meccsét sem tartotta számon, pedig a Debrecen elleni találkozó éppen a kerek fordulót jelentette számára. Az 5-4-es siker után sincs megállás, szombaton jön a 151. meccs, a BVSC ellen, idegenben.

„Nem mondhatnám, hogy túl sokat jelent ez a szám, nagyon remélem, hogy még legalább kétszer ennyi meccsben lesz részem. Nagyon jól érzem magam Szolnokon, a csapattársak persze megkönnyítik a dolgomat a mindennapokban, nagyon jó a hangulat” – mondta a világbajnokságról lemaradó játékos.

„Természetesen volt egy problémásabb időszak a nyáron számomra, szerettem volna én is a válogatott szűk keretében maradni. Ennek ellenére végigizgultam a vb-t, nagyon szorítottam a srácoknak, boldoggá tesz az arany. Ösztönöz is a továbbiakra, remélem, lesz esélyem bekerülni ebbe a csapatba. Azt hiszem, megéri küzdeni ezért, ezen leszek a folytatásban is”
– tette hozzá a 23 éves pólós.

Ami a szolnoki reményeket illeti:

„Persze, nagyok az elvárások, de ez így van jól. Leginkább magunk felé vannak elvárások, egy ilyen kerettel minden hazai sorozatnak úgy megyünk neki, hogy ott legyünk a döntőben. A nemzetközi porondon is szeretnénk minél tovább jutni. Ami a szabályokat illeti: nekem tetszenek, többen azt mondták, így nem lehet normálisan játszani. Szerintem lehet, és ha kevesebb lesz a brutalitás és egymás gyepálása, akkor már előrébb jutottunk. Persze még kaotikus a helyzet, meg kell várni, amíg egységes lesz a szabályok alkalmazása. De az pozitív, hogy nagyobb iramot lehet diktálni a meccseken” – mondta a hétvégén a BVSC ellen vízbe szálló Török Béla.

A 3. forduló programja:

A Híd-Szeged – Kaposvári VK, 11 óra 30 perc
BVSC-Zugló – Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP, 17 óra
TEVA-Vasas – PVSK-Füszért, 18 óra
Széchenyi Bank-FTC – KSI SE, 18 óra
ZF-Eger – Valdor Szentes, 18 óra
RacioNet Honvéd-Debreceni VSE, 18 óra
OSC-Újbuda – Hegyvidék-Ybl, 20 óra
Vízilabda hírek
Török Béla