cover image
Egyéb

Tizenegy új játékos Szegeden

2017. augusztus 2. 9:56

A ContiTech-Szeged-Diapolo együttese is elkezdte a felkészülést a következő szezonra, Varga Péter csapatában tizenegy új játékos szerepel majd.

Csak Molnár Dávid és Zsigri Bence maradt az előző szezonban hetedikként végzett keretből, körülöttük pedig alaposan kicserélődött a gárda, amelyet azonban továbbra is Varga Péter irányít. A klub honlapjának beszámolója szerint az FTC-től érkezett Vladimir Mickic és Irmes Márton, a KSI-től Berki Richárd és Leposa Gábor, az OSC-től Sikter Richárd, Nagyváradról Szilvasán Bence, Szentesről Farkas Kristóf, a Vasastól Fodor Richárd, az EKF-től Baróthy Miklós, a Honvédtól Korbán Richárd, valamint az ASI-tól Szilvasán Patrik.
 
„Az előttünk álló szezonban a biztos bennmaradás kiharcolása a cél – jelentette ki Varga Péter a csapat keddi sajtótájékoztatóján. – Ehhez a részemről és a szurkolóktól is türelemre lesz szükség, hiszen fiatal a keret. Kemény munkával egy szerethető csapatot akarunk összehozni. A helyzetünk viszont nem könnyű, amíg az újszegedi sportuszodát felújítják, a tréningeket a Partfürdőn tartjuk, de vannak Maty-éri úszóedzések, kedden közösségépítő futballal kezdtünk hangolni a szezonra. A SZIN idején idegenbeli edzőmérkőzéseket kell beiktatni. A bajnokság második felére érhet be igazán a munka gyümölcse.”
 
A keret tagja lesz még három serdülő (Mekkel Máté, Almási György, Börcsök Milán) és három ifjúsági (Szepes Áron, Rácz-Fodor Balázs, Holka Dániel) játékos is.
Vízilabda hírek
szeged