cover image
Egyéb

VB 2017: Figyelem, az eső önmagában nem akadály!

2017. július 24. 17:17

A negyeddöntő orosz-olasz, illetve az amerikai-ausztrál meccseit is esőben rendezték, avagy az égi áldás nem akadálya annak, hogy 20:30-kor elkezdődjék a Magyarország-Kanada negyeddöntő!

Tekintettel arra, hogy az Olaszország–Oroszország negyeddöntő (az oroszok nyerték) második felétől eleredt az eső a Hajós uszoda fölött, és így kezdték el az amerikai-ausztrál összecsapást is (az Egyesült Államok jutott az elődöntőbe), sokakban felvetődött a kérdés: este megrendezik a magyar-kanadai partit?

Nos, amennyiben „csak” az eső esik, ott lesznek a csapatok a vízben! Vihar esetén mérlegelhetnek a szervezők, pontosabban a mérkőzés delegátusai. „A szabály szerint a mérkőzésen közreműködő két delegátus dönt arról, az időjárás miatt félbeszakítanak vagy sem egy mérkőzést” – adott tájékoztatás Kőnig Kiss Judit, az MVLSZ versenyiroda vezetője, aki hozzátette, villámlás esetén minden bizonnyal félbeszakítják az aktuális összecsapást.

Szóval, reménykedjünk, maximum csak esik, illetve a meccsre érkezők készüljenek esőkabáttal, esernyőket ugyanis a biztonsági szabályok miatt nem szabad behozni.
Vízilabda hírek
FINA VB 2017 - Hírek
vb
eső