cover image
Egyéb

Póló Nyár 2: Fehérvár, Pécs, FTC

2017. június 30. 20:14

A Magyar Vízilabda Szövetség által finanszírozott táborokban - amelyekben összesen három hét alatt 2400 gyermek élvezheti a nyarat, ismerkedhet meg a póló alapjaival - a beszámolók szerint fantasztikus az élet.

Nyugodtan mondhatjuk, fantasztikus lehetőség minden szempontból! A Magyar Vízilabda Szövetség finanszírozása mellett, karöltve a Magyar Diáksport Szövetséggel Póló Nyár 2 névre hallgató programot indít, amely során háromszor egy hétben ingyen vízilabda-tábort kínál a gyerekeknek! 34 egyesület szervezi mindezt, melyik egy, melyik kettő, melyik három héten keresztül várja a 14 év alatti fiatalokat, összesen 2400 gyermeket!

A programról, a turnusukról részletesen: itt olvashatnak!

(További fotók Facebook-oldalunkon)

 
IMG_5110.JPG Fehérvár Vízilabda Sport Egyesület, Székesfehérvár
Gyöngyösi János: „A Póló Nyár tábor 2. hete ugyanolyan jóra sikerült, mint az első! Nagy örömöt láttunk a hozzánk járó gyerekeken az egész héten! Csoportokra osztottuk a társaságot, aki még egyáltalán nem tudott, vagy nagyon gyengén tud úszni az Cili néni segítségével csiszolta technikáját. Akiknek az úszástudása megfelelő volt azok Pataki Máté, Csányi Róbert és Bekő Martin segítségével ismerkedtek a vízilabdázás alapjaival s szerdától már az egy kapuzáson túl megpróbálkoztak a kétkapus vízilabda játékkal is!
Az időjárás is kegyeibe fogadott minket az eső és a nagy szélvihar valahogy mindig táborzárás után csapott le....! A tábor során Somogyi Dóra tanárnő segít az edzőinknek az étkezések, öltözködések, játékok alkalmával, a vízben pedig Balogh Anna (leány csapatunk oszlopos tagja) illetve Nagy Máté (ifi csapat) is segítségünk re volt az elmúlt két hétben! 
Mindannyiuk nevében mondhatom, hogy mi is jól érezzük magunkat a tábor alatt! Ezúton is szeretném kifejezni köszönetünket az MVLSZ-nek, és az MDSZ-nek, hogy megvalósult ez a nyári tábor!
 
IMG_0842.JPG Pécsi Úszó- és Vízilabda Sport Egyesület
Szarvas Tibor: „Ezen a héten is 30 lelkes fiatal vízilabdás palántával dolgozhattunk együtt, akik motiváltan és koncentráltan vetették bele magukat az edzésekbe. A héten is differenciálnunk kellett ugyanis, voltak olyanok, akik már előrébb jártak, és volt olyan aki teljesen kezdőként csatlakozott a táborhoz.  A hét első felében nagy hangsúlyt fektettünk a taposó lábtempó elsajátítására, ezt követően pedig már labdás feladatok végrehajtására is mód nyílt. Labda felvétel, passzolás, lövés, leúszás-lövés. A hét utolsó napján, pénteken remek hangulatú két kapus edzéssel zártuk a turnust."
 
IMG_0570-1.jpg FTC Vízilabda Utánpótlás Nonprofit Kft.
Az FTC-PQS WATERPOLO felnőtt keretéből Gárdonyi András, Jansik Szilárd és Pohl Zoltán, valamint a klubot most elhagyó Vogel Simon is dolgozott a gyerekekkel, sőt, pár edzés erejéig Varga Zsolt vezetőedző is besegített, tehát nagy nevektől tanulhattak a gyerekek.
 

Vízilabda hírek
póló nyár
pólónyár