cover image
Egyéb

Póló Nyár 2: Dunaújváros, Kiskunfélegyháza, YBL

2017. június 29. 21:24

A Magyar Vízilabda Szövetség által finanszírozott táborokban - amelyekben összesen három hét alatt 2400 gyermek élvezheti a nyarat, ismerkedhet meg a póló alapjaival - a beszámolók szerint fantasztikus az élet.

Nyugodtan mondhatjuk, fantasztikus lehetőség minden szempontból! A Magyar Vízilabda Szövetség finanszírozása mellett, karöltve a Magyar Diáksport Szövetséggel Póló Nyár 2 névre hallgató programot indít, amely során háromszor egy hétben ingyen vízilabda-tábort kínál a gyerekeknek! 34 egyesület szervezi mindezt, melyik egy, melyik kettő, melyik három héten keresztül várja a 14 év alatti fiatalokat, összesen 2400 gyermeket!

A programról, a turnusukról részletesen: itt olvashatnak!

(További fotók Facebook-oldalunkon)

 
ujvaroskettto.jpg Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület
Kardos Krisztina (edző): „Az előző héthez képest egy fiatalabb korosztály képviselteti magát a táborban. Alkalmazkodva hozzájuk, méginkább a játékosságra, a vízbiztonságra és a labdás ügyességi feladatokra helyeztük a hangsúlyt. A szárazföldön a sorversersenyek, a kötélhúzó bajnokság, az edzők elleni rögbi aratott nagy sikert, míg a vízben váltóversenyekkel színesítettük az úszástudásuk fejlesztését és a labdás mozgásukat. Természetesen a hét zárásaként nem maradhat el a házi vízilabda bajnokság sem! Külön öröm számunkra, hogy a gyerekek a fárasztó edzések ellenére energiabombák, minden reggel újult erővel veszik birtokba második otthonukat, az uszodát."
Sánta Réka (11 éves): „Ebben a táborban sok barátot szereztem. Mindenki jó szívvel fogadott és az edzők is kedvesen bevezettek a vízilabda alapjaiba. Megismerkedtem a labdával is. A vízilabda nehéz sport és sokat kell tanulni ahhoz, hogy valaki tényleg jó vízilabdás lehessen!"
Török Zoé (12 éves): „Nekem nagyon elnyerte a tetszésemet ez a tábor, mert itt mindenki jó szívvel fogadott. Nagyon tetszenek az edzések és az edzők is bejönnek nekem. Én nagyon szeretnék vízilabdás lenni."
 
ybl.jpg Ybl Waterpolo Club, Budapest
Köllő Attila: „Az YBL WPC a Római Strandon tartja a Póló Nyár táborát, mely helyszín minden szempontból ideális. Vegyes a résztvevők összetétele - 8 éves kislánytól a 15 éves kamasz srácig vannak résztvevők, próbálunk mindenkinek a tudásszintje szerint feladatokat adni. A hét második felére már egész ügyesek a labdás feladatoknál is, arra törekszünk, hogy minél több sikerélménnyel gazdagodjanak a tábor végére. A szülők és a gyerekek nevében szeretnénk megköszönni a lehetőséget az MVLSZ-nek és a Magyar Diáksport Szövetségnek."
 
kiskun.jpg Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület
Görög Imre: „A második hetünk is szuper hangulat, idő, víz, labda, edzések. Minden gyermek és mi edzők is nagyon élvezzük. Köszönet a szövetségeknek!"
 

Vízilabda hírek
póló nyár
pólónyár