cover image
Egyéb

Közönségdíjasok: Keszthelyi Rita és Nagy Viktor

2017. június 28. 15:34

A Szerencsejáték Zrt. által szervezett sajtóbeszélgetés keretén belül jutalmazták Keszthelyi Ritát és Nagy Viktort, akik az élen végeztek a klubszezont követő közönségszavazáson.

Kinek a serleg, kinek a tablet. A klubszezont követően hirdette meg a Magyar Vízilabda Szövetség támogatója, a Szerencsejáték Zrt. azt a szavazást, amelyen az idény legjobbjaira szavazhattak a nézők. S ezen voksolás győztesei kapták a serleget (Keszthelyi Rita és Nagy Viktor), illetve az iPad Air2-t (Pál Norbert, a voksolók egyike).

„Szeretném megköszönni azoknak, akik egyáltalán nézték a női bajnokság mérkőzéseit és szavaztak, nagyon jó kezdeményezés volt az online voksolás – mondta az UVSE-vel magyar bajnok, kupagyőztes, Szuperkupagyőztes és LEN-kupa-győztes Keszthelyi Rita, majd a világbajnokságra is kitért. – A vb-n is fontos lesz a közönség szerepe, mindkét csapatnak sokat adhat majd, ezért is nagyon várom a mérkőzéseket. A 2014-es budapesti Európa-bajnokságról örök emlék az oroszok elleni mérkőzés, amikor szakadó esőben játszottunk, azt hittük, csak a család és a barátok lesznek kint, mégis többezren voltak a meccsen.”

Akárcsak a nőknél, a férfiaknál is a bajnokcsapat (az UVSE, illetve a Szolnok) pólósa részesült a közönségdíjban, a fiúknál a bajnok, kupagyőztes, Szuperkupagyőztes és Bajnokok Ligája-aranyérmes Nagy Viktor vehette át a trófeát, akit a BL hatos döntőjében a legjobb kapusnak választottak meg.

„Köszönöm a díjat, nagyon megtisztelő számomra – mondta a világbajnok kapus, s ő is a vb-vel folytatta. – Ami a világbajnokságot illeti, az elsődleges célunk a csoportgyőzelem, és utána lehet tovább menni. Mindig azt szoktam mondani, hogy a négy közé jutás egy az első megálló, utána már csak két meccset kell nyerni.”

A rendezvényen Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója is méltatta a két fél közötti megállapodást, amely keretén belül először a nemzetközi kupacsapatokat segítették, később viszont már több klub is részesülhetett a támogatásban. Kemény Dénes elmondta, jutalmazták azokat a klubokat, amelyek nem szerepeltettek légióst az elmúlt szezonban, valamint azok az egyesületek is kaptak támogatást, amelyek a maximális légiósszámnál (a férfiaknál három, a nőknél kettő) kevesebb külföldi pólóst alkalmaztak.
Vízilabda hírek
szerencsejatek nagy viktor keszthelyi rita kozonse