cover image
Egyéb

Nagy az érdeklődés, ezért elővételben is árulják a jegyeket a Fradi-meccsre

2017. február 16. 11:55

Varga Zsolt csapata szombaton 16:15-től a Jadran Herceg Novit fogadja az Euro Kupa elődöntőjének visszavágóján. Az első mérkőzést a montenegrói csapat 12–11-re nyerte, avagy a zöld-fehérek reális eséllyel harcolnak a fináléért.

Meccs, nagy meccs lesz szombaton a Népligetben: a Ferencváros a montenegrói Jadran Herceg Novi együttesét fogadja az Euro Kupa elődöntőjének visszavágóján. Az első mérkőzést nagy csatában 12–11-re a rivális nyerte, avagy a nemzetközi porondon húsz éve finálét játszó zöld-fehéreknek reális esélyes van a továbbjutásra!

Nem csoda, hogy a 16:15-kor kezdődő találkozó kapcsán hatalmas az érdeklődés. A klub – miképpen Katona Norbert technikai vezető arról tájékoztatást adott – hétfő óta elővételben árusít jegyeket a mérkőzésre, amire rég nem volt példa. A határon túlról is érkeznek vásárlók, biztos, hogy megtelik az uszoda. Jegyet váltani elővételben a Vajda Péter utcai sorompós porta melletti regisztrációs konténer pénztárában lehet péntekig 14.00-19.00 óra között. A találkozóra a belépők ára egységesen: 1000 Ft. Tízéves kor alatt a belépés díjtalan!
Vízilabda hírek
euro kupa
ftc
fradi