cover image
Egyéb

Szentesen tévémeccsen javíthat a BVSC

2017. január 9. 16:41

A középszakasz felsőházában a 6. fordulót rendezik kedden – az élcsapatok az Euroliga-selejtező jegyében játszanak.

A három hétvégi Euroliga-selejtezőre készülő csapatunk egyaránt vízbe ugrik kedden, amikor is a női bajnokság felsőházának 6. középszakaszbeli fordulóját rendezik. Talán bátran kijelenthetjük, a legkönnyebb feladat a bajnok és kupagyőztes UVSE-re vár, hiszen a pont nélkül álló, fiatalokkal teletűzdelt Honvéd ellen játszik a Hajós-uszodában.

A Dunaújváros már könnyedén megizzadhat Szegeden, ahol komolyan gondolják a négybe jutást, sőt akár a harmadik helyre való odaérkezést: Bujka Barbara vezérletével próbálják meglepni a vendégeket, akik persze esélyesebbnek tekinthetőek. Különösen úgy, hogy Szilágyi Dorottya révén egy jó ideje meglehetősen kiemelkedő formában játszó, érezhetően a világbajnoki szereplést határozottan kitűző játékossal rendelkeznek.

Nem feltétlen vár könnyű mérkőzést a BVSC-re, amely tévémeccsen a még alakulóban lévő, mindig veszélyes Szentes otthonába látogat. Petrovics Mátyás finoman fogalmazva nem volt elégedett tanítványai UVSE ellen mutatott első félidei hozzáállásával, nem véletlen, hogy játékosai most aztán nagyon meg akarják mutatni. Ha ifjabb Tóth Gyula csapata jó arcát mutatja, egészen jó kis meccs kerekedhet az M4 Sport kamerái előtt.

Női ob I., középszakasz
Felsőház, a 6. forduló programja – január 10., kedd


UVSE–RacioNet-Honvéd – Hajós-uszoda, 18.30
Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem–Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics – Szeged, 18.45
Hungerit-Szentesi VK–BVSC-Zugló-Diapolo – Szentes, 20.30 (tv: M4 Sport)

Az állás:

1. UVSE 27 pont
2. Dunaújváros 25 pont
3. BVSC 16 pont
4. Szeged 12 pont
5. Szentes 9 pont
6. Honvéd 0 pont

Vízilabda hírek
női bajnokság
középszakasz