cover image
Egyéb

Még jobban, még hatékonyabban

2017. január 2. 11:31

Küzdelmes szezonja van a Debrecennek, amelynél a nyolc közé jutás lett volna a cél, erre azonban inkább már csak matematikai esélye maradt a csapatnak, de a szakvezetőként első idényét töltő Komlósi Péter továbbra is az előrelépés lehetőségét keresi.

Akár egyetlen másodpercen is rengeget múlhat. Így vannak ezzel Debrecenben is, ahol a Vasas elleni két vereség után úgy tűnik, hogy az előző szezonhoz hasonlóan az alsóházban ragad az együttes.
„Ha az első fordulóban nem kapunk gólt az utolsó másodpercben a Vasas otthonában… – utalt Komlósi Péter edző a Komjádiban vívott vesztes rangadóra. – Az volt a nehéz, hogy kevés sikerélményt gyűjtöttünk, rengeteget kellett dolgozni és többször is egy-egy gól hiányzott, kellett volna visszaigazolás, hogy nem véletlenül edzünk annyit. Nem kedvezett a lebonyolítás sem az újonnan összeálló csapatoknak, hiszen november végére már jelentős hátrányba kerültünk. Számítottunk rá, hogy nehéz lesz, arra is készültem, hogy edzőként nagy feladat vár, sok mindennel kell foglalkozni, ezért is szeretném megköszönni a stáb és klub támogatását.”

Komlósi Péter hozzátette, a pontszámbeli hátrány ellenére a folytatásban még keményebben dolgoznak majd, egyelőre nem is számolgatnak, csak a következő meccset nézik, aztán meglátják, hogy az alapszakasz hátralevő öt fordulójában elért eredmények milyen helyezést jelentenek a Debrecen számára.

„A kötelezőket hoznunk kell, bár a Szentest és a Pécset sem szabad lebecsülni és a Szeged elleni meccset is rangadóként kezeljük majd – hangsúlyozta Komlósi Péter. – Az elmúlt pár hónap tapasztalatait is felhasználjuk, még többet kell dolgozni és több edzőmeccsre van szükségünk, amire szerencsére lehetőséget is biztosít a vezetőség, csak sokat kell utaznunk. Sportolóként is megtanultam, hogy a siker is a kudarc egyaránt része az életünknek. Még jobban még hatékonyabban, csapatként kell dolgoznunk és erre is készülünk.”
Vízilabda hírek
debrecen
komlósi péter