cover image
Egyéb

Tétmeccs az ünnepi hangulatban: a Szuperkupáért!

2016. december 20. 17:01

December 27-én Szolnok–Eger férfi-, illetve UVSE–BVSC női meccset játszanak a Tippmix Szuperkupáért – a helyszín a Szőnyi úti Laky Károly Uszoda.

Karácsony és szilveszter között sem maradunk vízilabda nélkül!

December 27-én, kedden ugyanis legjobb csapataink egymás ellen mérkőznek meg, a tét pedig nem kisebb, mint a Szuperkupa elhódítása. A férfiaknál az egyaránt Bajnokok Ligájában vitézkedő Szolnoki Dózsa-Közgép és a ZF-Eger csapatai csapnak össze, míg a hölgyeknél az UVSE és a BVSC-Zugló néz farkasszemet egymással.

A mérkőzéseket a Szőnyi úton, a Laky Károly Uszodában rendezik – a női meccs 16 órakor kezdődik, a férfi közvetlenül utána, 17.45-től. Az év utolsó két hivatalos pólómeccsén nem elég, hogy a legjobb csapatok ugranak vízbe, a nézők ingyenesen tekinthetik meg!

watch?v=cooGYHQqkygA Magyar Vízlabda Szövetség ugyanis kedveskedve szurkolóinak, 700 fő számára ingyenessé tette a belépést, ugyanakkor a megszokott regisztrációhoz kötötte. Friss: a korábban közölt email címen történő regisztráció során az összes jegy elkelt.

A mérkőzésen adománygyűjtést szervezünk: a kihelyezett urnákban összegyűlt pénzt a Magyar Vízilabda Szövetség az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa számlájára utalja át.
Vízilabda hírek
szuperkupa