cover image
Egyéb

A kis Faragó bemutatkozott a nagyok között

2016. november 6. 10:22

A Vasas-KSI mérkőzésen kapott bizalmat Horváth Jánostól Montreal olimpiai bajnokának 15 éves fia.

"Apai büszkeség... ifj. Faragó Tamás (15 éves) első ob I.-es mérkőzése" - bizonyára nem bánja az apuka, Faragó Tamás, hogy megosztjuk ezt az sms-t, amivel jelezte felénk, bizony megtörtént a nagy bemutatkozás.

No, nem a Vasasban, ahol nevelkedett a serdülő-válogatottal a nyáron szép sikereket elérő "kis Tonó", hanem a KSI-ben, ugyanis ettől az évtől ott játszik. Ahogyan az lenni szokott, legifjabbként ő vitte a labdákat a meccs elején, a szünetben és a végén is a sportiskolásoknak, a Vasas elleni, végül 10-6-ra elveszített bajnokin pedig a harmadik negyedben mutatkozott be. 
 
A második Vasas-támadásnál egy szép blokkot is bemutatott, így egyáltalán nem telt haszontalanul az a pár perc, amit Horváth Jánostól kapott. 
 
A találkozót természetesen a női utánpótlás-válogatottak szövetségi kapitányaként dolgozó apuka és a nem kevésbé büszke anyuka is végignézte. Tamás testvérei is vízilabdáznak egyébként - és talán ismert, hogy hármasikrek ők, és éppen 2001-ben születtek, amikor az apuka Európa-bajnoki címet szerzett Budapesten (és vb-ezüstöt Fukuokában) a női válogatottal - Emma és Berta is, utóbbi tagja az ifiválogatott bő keretének.
 
-ds-
Vízilabda hírek
faragó tamás