cover image
Egyéb

Egy nemes kezdeményezés!

2016. november 1. 12:34

Tombácz Dóra, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai intézetének munkatársa Kaliforniában aláíratott egy eredeti San Francisco 49ers amerikai futballcsapat trikót hat háromszoros olimpiai bajnok pólósunkkal és dr. Kemény Dénessel, valamint az úszó olimpiai bajnok Kovács Ágnessel. Ezt a pólót a Vigyél Haza Alapítványnak a javára ajánlotta fel, s december elején fogják árverésre bocsátani.

A kaliforniai Santa Claraban október 29-én hat háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk hivatalosan is bekerült a Hírességek Csarnokába (Swimming Hall of Fame), és ezzel a vizes sportágak halhatatlanjai közé.

A rangos eseményen jelen volt Tombácz Dóra, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai intézetének munkatársa, aki jelenleg a Stanford Egyetemen visiting assistant professor-ként dolgozik. A rendezvény házigazdája Kovács Ágnes olimpiai bajnok volt és részt vett az egykori szövetségi kapitány, jelenleg MVLSZ-elnök dr. Kemény Dénes is, akik már korábban „halhatatlanná” váltak.

alapitvanpolokep.jpgDóra nagyszerű kezdeményezésre szánta magát: aláíratott egy eredeti San Francisco 49ers amerikai futballcsapat trikót a hat legendával, Benedek Tiborral, Biros Péterrel, Kásás Tamással, dr. Kiss Gergellyel, dr. Molnár Tamással és Szécsi Zoltánnal, valamint dr. Kemény Dénessel és Kovács Ágival. Ezt a pólót Dóra a Vigyél Haza Alapítványnak a javára ajánlotta fel, amit december elején fogunk árverésre bocsátani. A bevételt természetesen négylábú védenceikre költik  majd.

Dóra cikkét az eseményről és kezdeményezéséről itt olvashatják.
Vízilabda hírek
Vigyél Haza Alapítvány