cover image
Egyéb

E.ON férfibajnokság: rangadó a Tisza-parton

2016. október 28. 12:27

A 6. fordulóból előrehozott szombati mérkőzésen az A csoportban a ContiTech-Szeged 18 órakor a Vasas-Plaket együttesét fogadja az újszegedi sportuszodában.

Tekintettel arra, hogy a két csapat között pillanatnyilag egyetlen pont a különbség (a harmadik helyen álló Szegednek 10, a negyedik pozíciót elfoglaló Vasasnak 9 pontja van), s mindkettő a felsőházba jutásért harcol, kijelenthetjük, rangadót rendeznek szombaton az E.ON férfibajnokság 6. fordulójából előrehozva.

„A védekezés lehet a döntő a meccsen, ez az OSC és a KSI ellen is jól működött. Ebben a műfajban meccsről meccsre jobban vagyunk. Chilkó Márton meggyógyult, Palotás Gergely bokasérülése is szépen javul, azonban a játéka még kérdéses. Nagy szükségünk lesz a szurkolótáborunkra, ők eddig is sokat segítettek, remek hangulatot teremtettek. Fontos számunkra a három pont” – fogalmazott Varga Péter csapata, a Szeged honlapján.

Az előző fordulóban az OSC-t alaposan megszorongató Vasasnál szép csendben zajlik a munka, s szép lassan játszik egyre inkább meghatározó szerepet az együttes. „Ha kevesebbet hibáztunk volna… – kesergett egy sort Marnitz Gergő, az angyalföldiek pólósa, utalva arra, hogy akár meglepetést okozhattak volna a BL-résztvevő ellen. – Ha ezeket kijavítjuk, és ilyen hatékonyan játszunk, Szegeden is lesz esélyünk.”

Szegedi kezdeményezés: azok a szurkolók, akik megőrzik a vízilabda-mérkőzésre vásárolt belépőjüket, 50 százalékos kedvezménnyel tudják megnézni vasárnap 18 órakor a Naturtex-SZTE-Szedeák–Falco férfi kosárlabda bajnokit.

E.ON férfibajnokság, A csoport
Az állás:

1. OSC 13 pont
2. Szolnok 12 pont
3. Szeged 10 pont
4. Vasas 9 pont
5. Debrecen 7 pont
6. Pécs 4 pont
7. Szentes 3 pont
8. KSI 0 pont
Vízilabda hírek
e.on férfibajnokság
szeged-vasas
marnitz