cover image
Egyéb

Túl az első vízi edzéseken

2016. október 24. 16:36

A vállműtéten átesett Tóth Ildikó a BVSC elleni rangadón még civilben ült a kispadon, de ha minden jól megy, egy hónap múlva akár a vízben is ott lehet a társai között. Mindenesetre elszánt, ami a center esetében cseppet sem meglepő.

Tekintettel arra, hogy csapata, az UVSE nélküle is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a bajnokságot, a legnagyobb ellenfelek közül legyőzte már a Dunaújvárost és a BVSC-t is, azt is mondhatnánk, kevésbé érzi meg Európa-bajnok centere, Tóth Ildikó hiányát. És ha ehhez hozzávesszük, hogy a helyén Takács Vivien kimondottan él a játéklehetőséggel, akár azt is hihetnénk, a válogatott pólós nélkül is képe menetelni az újpesti hölgykoszorú.

Mondhatnánk, hihetnénk, mindazonáltal egy percig se legyen kétségünk: elsőszámú centerével még erősebb lesz a csapat. S hogy mikor?

„Reményeim szerint a november végi Magyar Kupa döntőn!” – adott választ a pillanatra elkapott játékos, akinek a riói olimpia után műtötte meg „elhasználódott” vállát dr. Pavlik Attila, a válogatott orvosa.

Tóth Ildi az UVSE BVSC ellen megnyert bajnokiján már ott ült a kispadon – félreértés ne essék, civilben. A statisztikát vezette. A gyógyulás megfelelő ütemben halad, sőt aki őt ismeri, a mérhetetlen elszántságáról tudomása van, sejtheti, igyekszik gyorsítani is a folyamatot.

„Már túl vagyok az első vízi edzéseken” – árulta el, avagy minden reménye megvan arra, hogy hetek múlva újra ott legyen a társai között.
Vízilabda hírek
Tóth Ildikó
uvse