cover image
Szövetség

A BENU Gyógyszertárak hosszabbítottak a Magyar Vízilabda Szövetséggel!

2016. június 8. 11:43

A Magyar Vízilabda Szövetség és a BENU Gyógyszertárak kilenc hónappal ezelőtt támogatói szerződést kötöttek arról, hogy 2015-ben és 2016-ban a férfi és női vízilabda Magyar Kupa-sorozatot egyaránt BENU Magyar Kupa néven rendezik meg. A sikeres együttműködésnek köszönhetően a felek most hosszabbítottak.

A Magyar Vízilabda Szövetséget rendkívüli büszkeséggel tölti el, hogy a BENU Gyógyszertárak a vízilabdasportot találták méltónak arra, hogy azt elkötelezetten támogassák. A sportág férfi és női Magyar Kupa-mérkőzései a bajnokság mellett a legrangosabb, legnívósabb és leginkább fókuszban lévő küzdelemsorozatát jelentik, amelyeket a jövőben is BENU Magyar Kupa néven rendeznek meg.

„Az elmúlt hónapok tapasztalatai és eredményei alapján azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem: kölcsönösen kiváló szerződést kötöttünk. A támogatás segítséget nyújtott nekünk a céljaink eléréséhez, a BENU pedig a magyar vízilabda révén is tovább növelhette az ismertségét mind Magyarországon, mind pedig az egész világban” – említette dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, aki hozzátette: „A női és a férfi válogatott nyári felkészülését szolgáló nemzetközi BENU-kupa pedig még inkább erősíti majd ezt a jó kapcsolatot.”

„Kemény munka, folyamatos fejlődés, igazi csapatmunka, a közönség színvonalas kiszolgálása, valamint a sport, a mozgás iránti szeretet – e közös értékek mentén folyik az építkező munka a BENU Gyógyszertárak és a Magyar Vízilabda Szövetség között. A tavaly indult BENU Gyógyszertárak és a Magyar Vízilabda Szövetség sporttámogatási együttműködése keretén belül a BENU lesz idén is a magyar férfi- és női vízilabda-kupasorozat névadó szponzora. A 2015-16-os együttműködés keretén belül a BENU Gyógyszertárak megjelentek szponzorként a Bajnokok Ligája Hatos Döntőn, illetve a júliusi nyári felkészülési torna is BENU név alatt fog futni” – fogalmazott dr. Zlinszky János igazgatósági tag.

A BENU Gyógyszertárak két legfőbb értéke az ember és az egészség. A vállalat célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő, színvonalas kiszolgálása. A gyógyítás elősegítése mellett kiemelten fontosnak tartják a megelőzést és az egészségmegőrzést, ezért a lehető legszélesebb körben hívják fel a figyelmet a vitaminok, táplálék-kiegészítők, minőségi babaápolási és szépségápolási cikkek és diagnosztikai eszközök mindennapi életben betöltött szerepére.
Gyógyszertáraikat úgy alakították ki, hogy a vásárlók minden igényt kielégítő szolgáltatásban részesüljenek. Fontosnak tartják, hogy a gyógyításhoz, egészségmegőrzéshez és higiéniához kapcsolódó termékekhez, a mai vásárlási igényekhez igazodó, barátságos környezetben, segítőkész és hozzáértő gyógyszerészek közreműködésével, a lehető legkedvezőbb áron juthassanak hozzá a betegek és a gyógyszertárba látogatók.

A magyarországi BENU Gyógyszertárakat összefogó BENU Magyarország Zrt. a német Phoenix-csoport tagja, amely Európa 26 országában tevékenykedik a gyógyszer-nagykereskedelemben, illetve 12 országban van jelen a gyógyszer-kiskereskedelemben, több mint 1700 közforgalmú gyógyszertárral. A magyarországi kiskereskedelmi üzletágat a BENU Magyarország Zrt. üzemelteti, amely 17 éve van jelen a hazai piacon. Társaságunk 2012-ben vezette be a BENU brandet – további hat országgal egyszerre -, ezzel a vásárlók számára is egyértelművé téve gyógyszertáraink összetartozását. Jelenleg közel 220 helyen érhetőek el a BENU Gyógyszertárak Magyarországon, amelyekben havonta több mint 1 millió embert szolgálunk ki. A BENU gyógyszertárakat a hagyományos gyógyszertári kialakítással szemben a világos, barátságos, átlátható tér jellemzi. Megszűntek a vásárlókat a gyógyszerészektől elválasztó üvegfalak, megteremtve ezzel a beteg és szakemberek közti közvetlenebb kommunikációt. További jellemzőjük a szabadpolcos rendszer alkalmazása, és ezeken a készítmények indikációs kategóriákban történő kihelyezése.

A nyári hazai tornán, a BENU-kupán (július 13–17.) mind a férfi-, mind a női válogatottunk fellép a Margitszigeten. Európa-bajnok női csapatunk Spanyolország, Olaszország és Ausztrália ellen játszik, míg a férfiak programja még szervezés alatt áll!

A sajtótájékoztatón Benedek Tibor üdvözölte a BENU együttműködés folytatását és bejelentette az olimpiai keretét is. 
 
A férfiválogatott kerete a riói felkészülésre:

Kapusok: Nagy Viktor, Decker Attila, Bisztritsányi Dávid 

Mezőnyjátékosok: Zalánki Gergő, Vámos Márton, Madaras Norbert, Varga Dénes, Varga Dániel, Erdélyi Balázs, Bátori Bence, Manhercz Krisztián, Kis Gábor, Hárai Balázs, Tóth Márton, Bedő Krisztián, Szivós Márton, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert
Szövetségi hírek
BENU
benu kupa
MVLSZ
kemény dénes
zlinszky jános
Benedek Tibor
benu kupa 2016