cover image
Egyéb
Utánpótlás
Férfi

Vegyes év után irány a legjobb négy!

2015. december 29. 21:57

Horkai György az utánpótlás-válogatottak egyik utolsó 2015-ös edzésén értékelte az évet, és előre is tekintett.

Mind az 1997-es születésűek, mind az 1998-as születésűek edzenek még december legvégén Horkai György vezetésével. Egészen pontosan hétfőtől szerdáig gyakorolnak a srácok, Kis István, Tóth Kálmán, Keszthelyi Tibor, Bors László edzők közreműködésével. (De készül a 2000-es válogatott is Horváth János és Dávid Zoltán irányításával.)

watch?v=4rx0oTfpyXQ Az utánpótlás kapitányt rövid összefoglalóra kértük a két idei világversenyen részt vett válogatottakról, illetve a 2016-os világversenyekre készülő keretekről. Mint ismert, az 1995-ös születésű juniorválogatott világbajnoki bronzérmes lett idén Almatyban, míg a bakui Európa Játékokon az ifiválogatott 7. helyet szerzett. A 97-es válogatottnak nem volt világversenye, de a szombathelyi Savaria-kupa kiváló felkészülési torna volt számára, meg is nyerte azt.

watch?v=-oysvZEFrFM&feature=youtu.be Jövőre az 1997-es korosztálynak Európa-bajnokságot rendeznek Hollandiában, míg az 1998-as csapat világbajnokságra hivatalos Montenegróba. Horkai György szerint mindkét válogatott esélyes arra, hogy a legjobb négy közé jusson.

watch?v=ATBVBed8wtc A 97-es csapatból Sélley-Rauscher Domonkost, a 98-asból Vadovics Viktort kérdeztük még.

-dobos-

Vízilabda hírek
Utánpótlás
Utánpótlás - Férfi junior válogatott
Utánpótlás - Fiú ifjúsági válogatott
horkai györgy
Fiú ifjúsági válogatott
férfi junior válogatott