Egyéb
Utánpótlás
Női

A leány 2003-as válogatottak külön készülnek a jövőben

2015. november 20. 17:49

Örömteli: túl sokan vízilabdáznak a legalsó válogatott korosztályban, így az utánpótlásért felelős szövetségi kapitány döntést hozott.

Faragó Tamást a nyár végén nevezte ki a leány utánpótlás-válogatottak szövetségi kapitányává a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége. A szakember ezt követően megnevezte azokat az edzőket, akik a különböző korosztályokkal foglalkoznak a jövőben.

A 2002-2003-as születésű lányok mellett Rottler Antal tevékenykedik, az ő munkáját Győri Eszter segíti. Faragó Tamás pénteki tájékoztatása szerint a jövőben változások állnak be, melynek okai prózaiak.

„Az eddigi találkozások során a 2002-es és 2003-as születésű gyerekek közösen készültek, edzettek. Viszont a 2003-as korosztályban olyan sokan kezdtek el komolyabban foglalkozni a vízilabdával, hogy logikussá vált, hogy velük külön foglalkozzunk. Egyszerűen túl sokan vannak, aminek persze nagyon örülünk. A jövőben önállóan készülnek majd a 2003-asok, melléjük egy világ- és Európa-bajnokot, Szremkó Krisztinát kértem fel az edzői feladatokra. Az ő munkáját a csongrádi utánpótlásban dolgozó Kozák László segíti majd” – tájékoztatott az utánpótlás-kapitány.
 
Sok sikert a munkájukhoz!
 
-d-
Vízilabda hírek
Utánpótlás
Utánpótlás - Leány korosztályos tehetséggondozó 2003
2003-as leány válogatott
2003-as válogatottak tervezett programjai:
faragó tamás
szremkó krisztina