cover image
Egyéb

DVSE, Eger, Szentes: három pont

2015. október 3. 17:26

Meglepetések nélkül ért véget a három szombati férfibajnoki mérkőzés, a KSI, a Kaposvár és a Tatabánya volt a szenvedő alany. Utóbbi csapat persze alaposan megszorongatta ellenfelét, avagy az újonc közel járt a bravúrhoz.

Három első osztályú férfimeccset rendeztek szombaton.

Még délelőtt lépett fel a Széchy medencében a Debrecen a KSI ellen, és a várakozásoknak megfelelően gyűjtötte be mind a három pontot. A vendégek kapujában Lévai Márton 11 lövésből 9-et hárított (82 %-os hatékonyság), majd Kaszanyi Roland váltotta.

Kaposváron még nagyobb volt a különbség, az Eger nagyon odatette magát. Braniszlav Mitrovics 16/21-gyel (76 %) védett, elől pedig tíz játékos is gólt szerzett. A centerben tarthatatlan Hárai Balázs egymaga négyet.

Az esti mérkőzésen úgy tűnt, a Szentes hozza a kötelezőt, ám a Tatabánya nem adta könnyen magát. Sőt, a harmadik negyedet megnyerve egyenlített, majd 6.47-tel a vége előtt a negyedik etapban Regős Áron emberelőnyös góljával vezetést is szerzett! Nagy Márton, majd Luka Sekulic következett, avagy nagy nehézségek árán fordított a hazai együttes, a végén Somogyi Balázs találata a kegyelemdöfést jelentette. Nem vitás, remekül helytállt az újonc!

Eredmény – E.ON férfibajnokság, 3. forduló

A csoport
Valdor-Szentes–EBP Tatabánya 11–9 (2–1, 4–3, 2–4, 3–1)
Gólszerzők:
Vörös 2, Hegedűs B. 2, Sekulic 2, Nagy M. 2, Maklári, Weszelovszky, Somogyi, ill. Garancsy 2, Francsics 2, Práczky 2, Salamon A., Kiss Gy., Regős Á.
(Teljes jegyzőkönyv: itt)


B csoport
KSI SE–Debreceni VSE 4–12 (1–4, 0–3, 1–3, 2–2)
Gólszerzők:
Boros 2, Lévai A., Miklós, ill. Babay 2, Kincses 2, Szőke 2, Halek, Müller, Kállay, Katona
(Teljes jegyzőkönyv: itt)

4. fordulóból előrehozott mérkőzés, A csoport

Kaposvári VK–ZF Eger 5–18 (2–5, 1–4, 1–3, 1–6)
Gólszerzők:
Parezanovic 3, Vindisch, Juhász-Szelei, ill. Hárai 4, Szivós 3, Erdélyi 2, Csucskovics 2, Vapenszki 2, Lőrincz, Bedő, Mata, Biros B., Milos Csuk
(Teljes jegyzőkönyv: itt)


Vízilabda hírek
férfibajnokság
ksi
debrecen
eger
kaposvár
szentes
tatabánya